Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij De Beren restaurants

De Beren restaurants: een bewezen succesvolle franchise formule

Bij De Beren restaurants franchise geniet men al ruim 35 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met vestigingen in heel Nederland. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar wij iedere dag mee werken. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft.

Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren horeca professionals die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft. Bij De Beren restaurants kun je dus je ondernemerscarriere starten of verder laten groeien. We hebben volop groeimogelijkheden.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor De Beren restaurants franchise

De verwachtingen van een gast zijn hoog, de concurrentie is groot en het aanbod van restaurants is enorm. Door gebruik te maken van een bewezen formule zoals De Beren profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een formule met een hoge naamsbekendheid die al ruim 30 jaar bestaat!burger de beren
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
  • Door de professionele ondersteuning van ons managementteam heb jij de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën
  • Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopprijzen
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Hoge gastenwaardering

Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen of om een eigen vestiging op te starten? Vraag dan extra informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×