Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij De Pizzabakkers

De Pizzabakkers Pizza&Prosecco

De Pizzabakkers franchise onderscheidt zich door haar heerlijke Romeinse pizza’s, bereid met zorgvuldig geselecteerde Italiaanse ingrediënten en een focus op versheid en ambacht. Ze volgen authentieke Romeinse recepten, halen vleeswaren uit de regio Abruzzo in Italië en maken zelfs hun pesto. Naast pizza’s bieden ze een assortiment van antipasti en huisgemaakte desserts aan, perfect om te combineren met een van hun bruisende prosecco’s. Deze aandacht voor kwaliteit en authenticiteit maakt De Pizzabakkers een gewaardeerd merk in Nederland.
Pizza en Prosecco

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco, biedt een uniek concept in Nederland door de combinatie van pizza en prosecco. Hoewel deze combinatie in Italië niet zo uniek is, waar prosecco net zo populair is als bier in Duitsland en Ierland, onderscheidt De Pizzabakkers zich door een gevarieerd assortiment van prosecco’s aan te bieden. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten prosecco, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, evenals prosecco-cocktails zoals Apérol Spritz en Sgroppino. Dit alles draagt bij aan de bruisende sfeer en de authentieke Italiaanse smaken die ze aan hun gasten willen bieden.

Buurtrestaurant

Ondanks de sterke aanwezigheid van De Pizzabakkers door het hele land, streven naar de sfeer van een typisch buurtrestaurant. Ze willen dat gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s en de goede sfeer. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij De Pizzabakkers.

Het streven is een restaurant waar je met je kinderen naartoe gaat, je snel een pizza eet voordat je naar de film gaat, je lekker lang tafelt met vrienden en waar je met je geliefde proost op het leven. Uiteindelijk draait het om het creëren van een gezellige en gastvrije omgeving waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van heerlijke pizza’s en prosecco.

Kwaliteit en ambacht

Pizzabakkers hecht grote waarde aan kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie. In Italië wordt het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, beschouwd als een echt ambacht. Alle gerechten worden vers bereid de en ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, zodat ze de lekkerste pizza’s kunnen maken. Verder willen ze de beste pizza’s bieden, maar wel tegen een redelijke prijs, zodat het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Kortom, ze houden van eenvoud en richten zich op het maken van uitstekende pizza’s als hun specialiteit.

Onze ambities

Momenteel zijn de Pizzabakkers franchise actief met 35 vestigingen en heeft ambitieuze groeiplannen. Er wordt gestreefd om jaarlijks 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk een totaal van 50 vestigingen in Nederland te bereiken. Momenteel richten ze zich vooral op expansie in steden zoals Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Amstelveen. Daarnaast zijn ze op zoek naar ondernemers voor plaatsen als Rotterdam, Apeldoorn, Dordrecht, Ede-Wageningen, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo. Dit biedt ondernemers de kans om deel uit te maken van een groeiende en succesvolle franchiseformule.

Wie zoeken wij?

De Pizzabakkers franchise is op zoek naar ondernemers die willen meegroeien met hun succesvolle concept. Ze zoeken mensen met een passie voor lekker eten en drinken, gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen. Ook is commercieel inzicht belangrijk, evenals de bereidheid om hard te werken, stressbestendigheid en het vermogen om te sturen op cijfers. In essentie zoeken ze ondernemers die klaar zijn om zich volledig in te zetten voor het succes van hun pizzabakkerijen.

Wat bieden wij jou?

De Pizzabakkers franchise biedt ondernemers de kans om deel uit te maken van een bewezen succesvol concept, zelfs in tijden van pandemie. Daarbij ondersteunen ze hun franchisenemers met training en ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder inkoop, financiën, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals training in dranken zoals bier, wijn en koffie.

Deze ondersteuning is bedoeld om ervoor te zorgen dat de Pizzabakkers franchisevestigingen een groot succes worden. Het hoofdkantoor staat klaar om nieuwe ondernemers te begeleiden en te ondersteunen bij hun groei-ambities.

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in dit plaatje? Neem dan contact met ons op!

 

                                                                                   Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×