Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Domino’s Pizza

Altijd al een eigen Domino’s franchise onderneming willen beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met franchise-nemen en franchise-geven. Ons doel is om winstgevende winkels te openen, op unieke locaties met fantastische mensen.

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza franchise is het grootste pizza bezorg-afhaal- en slice bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s, heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd.

In 1989 werd in Breda de eerste vestiging in Nederland geopend door Eduard Swagemakers. De ondernemer was na zijn stage bij Domino’s Pizza Amerika overtuigd van het succes van de formule. Kort daarop opende de franchiseformule vele vestigingen en groeide door tot marktleider van Nederland met op dit moment meer dan 287 vestigingen. Hiervan zijn 262 franchise en 25 corporate winkels. Vanuit het eigen servicekantoor en distributiecentrum in Gorinchem worden alle winkels minimaal twee keer per week voorzien van onze verse producten.

In 2006 werd Domino’s Pizza Nederland opgenomen in Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is de master franchisenemer voor het merk in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Monaco, België, Duitsland en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 3.000 vestigingen met in totaal 45.000 werknemers en worden er meer dan 100 miljoen pizza’s per jaar verkocht. DPE is de grootste franchisee van Domino’s Pizza Inc, beursgenoteerd in de Verenigde Staten. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 16.000 vestigingen van de formule in 89 landen.

Bij het openen van een eigen winkel, kan de ondernemer zich volledig focussen op de core business. Domino’s Pizza heeft namelijk een team van mensen die gespecialiseerd is in het scouten van locaties, onderhandelingen voeren, ontwerpen en inrichten van het pand en natuurlijk het operationeel maken van nieuwe winkels. Als startende Domino’s franchisenemer mag je rekenen op de ondersteuning van het gehele team.

De ideale franchisenemer:

  •  Een echte ondernemersmentaliteit
  •  Passie, commitment en een drive tot succes
  •  In bezit van een minimaal eigen vermogen van 50.000 euro (dit bedrag moet vrij besteedbaar/van jezelf zijn)
  •  Een teamspeler
  •  Sterke leidinggevende vaardigheden

Interesse in Domino’s Pizza franchise?

Wil jij mee in deze bewezen formule? Reageer dan direct en vraag een informatie pakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Domino’s Pizza

Meer informatie over franchisen bij

Domino’s Pizza

×