Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij eazie

eazie franchise – healthy food keten

eazie is een vooraanstaande en snelgroeiende keten in gezonde voeding in Nederland! Stap in de markt van gezonde voeding die zich in de komende jaren steeds verder ontwikkeld. Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van verrukkelijke poké bowls, verse wokgerechten boordevol groenten, tot gezonde wraps en vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of te gaan voor ‘stel het zelf samen’. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm alles is mogelijk en wordt á la minute bereid met de meest verse ingrediënten en overheerlijke Aziatische smaken.

De gasten kunnen genieten in het sfeervolle restaurant, onderweg (voor afhaal) of comfortabel thuis op de bank wanneer ze hun bestelling laten bezorgen. Eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar. Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; aan de hand van de ondersteuning van de beproefde, krachtige en succesvolle eazie franchise sta je sterk.

eazie als franchisegever

Franchisenemers van eazie franchise kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Dit houdt in dat voor, gedurende en na de lancering van jouw eigen eazie vestiging, staat het franchise-team altijd paraat om te ondersteunen.

Eazie franchise biedt uitgebreide begeleiding tijdens de opstartfase en assistentie met betrekking tot de winkelpresentatie, financiële aangelegenheden en personeelszaken. Daarnaast verstrekt eazie centrale automatisering en beheerst informatievoorziening. Als kers op de taart ontvangen eazie franchisenemers steun in financieringskwesties, assortimentsoptimalisatie en formuleontwikkeling.

Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Eazie franchise ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun vestiging en gasten.

Ideale franchisenemer eazie franchise:
  • enthousiast over het concept van eazie franchise.
  • heeft een passie voor het ondernemen en een goed stel hersenen.
  • is actief bezig met zoeken naar landelijke en lokale kansen in de markt en promoot eazie franchise in zijn stad.
  • bereid hard te werken in zijn/haar eigen vestiging.
  • natuurlijk hou je ervan om gasten in de watten te leggen en met andere mensen te werken.
  • het is een pré als je ervaring hebt in de horeca, omdat je dan goed weet waar je aan begint.
  • minimaal hbo denkniveau, in ieder geval 2 jaar ervaring als leidinggevende, minimaal 4 jaar werkervaring (bij voorkeur in de horeca en heeft hier affiniteit mee).
Wil je ook ondernemen bij dit bewezen concept dat inmiddels ruim 15 jaar bestaat?
Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact je op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

eazie, Alkmaar

eazie Alkmaar is door de ondernemer gesloten wegens ongelukkige persoonlijke omstandigheden. De locatie is in de pandemie geopend en heeft daardoor nog een flink potentieel in het verschiet met een laag investeringsniveau. De vestiging is ...

Horeca
Overnameprijs

€150.000

Omzet

circa € 650.000

Oppervlakte

160 m² + berging en terras

Adres

Laat 169, Alkmaar, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

eazie, Leidsche Rijn

eazie opent op korte termijn in Leidsche Rijn een nieuwe vestiging. De vestiging is strategisch gunstig gelegen in het winkelcentrum van Leidsche Rijn. Vanuit deze locatie kan de wijk Leidsche Rijn goed worden bediend en ...

Food
Overnameprijs

€ 50.000 - € 70.000 (eigen vermogen)

Omzet

€ 750.000

Oppervlakte

100 m² + een ruim terras

Adres

Leidsche Rijn, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over eazie

Meer informatie over franchisen bij

eazie

×