Filteren
eetcafé & restaurant
Franchise in horeca. De horecabranche kent een verscheidenheid aan ondernemingen. Wilt u als franchisenemer uw eigen eetcafé of restaurant starten? Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor het managen van uw eigen vestiging. U zorgt ervoor dat de kracht van het concept en de unieke locatie ten volle wordt benut. Vanuit het managementteam wordt u professioneel ondersteund op alle facetten van het ondernemerschap. Alvorens u start als franchisenemer volgt u een stage bij een reeds bestaande vestiging. Bekende spelers in de markt zijn onder andere De Beren restaurants, Eazie, Humphrey Restaurants en Subway.
’t Zusje
Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dat is een avond bij 't ...
Ekmekci
Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op absolute A-locaties. Met het unieke ...
Freshly Chopped
Freshly Chopped is een snel groeiende internationale franchiseformule. Klanten kunnen gezonde en ...
Meet & Ribs
Malse steaks, spareribs en andere tapas van de lavagrill. Gerechten zijn à la ...
Pannenkoe
Ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Alle vestigingen hebben hun eigen karakter opgebouwd rond het ...
Vegan Heroes
Prachtig eten voor prachtige mensen. Kleurrijk, pittig en vol liefde. We creë...