Filteren
eetcafé & restaurant
Franchise in horeca. De horecabranche kent een verscheidenheid aan ondernemingen. Wilt u als franchisenemer uw eigen eetcafé of restaurant starten? Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor het managen van uw eigen vestiging. U zorgt ervoor dat de kracht van het concept en de unieke locatie ten volle wordt benut. Vanuit het managementteam wordt u professioneel ondersteund op alle facetten van het ondernemerschap. Alvorens u start als franchisenemer volgt u een stage bij een reeds bestaande vestiging. Bekende spelers in de markt zijn onder andere De Beren restaurants, Eazie, Humphrey Restaurants en Subway.
Bregje
Bregje is een snelgroeiende restaurantketen, met 25 franchise restaurants door heel Nederland. Bregje ...
Ekmekci
Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op absolute A-locaties. Met het unieke ...
Mangal x Lukas Podolski 10
Succesvolle Duitse horecaformule met een groot groeipotentieel voor ondernemers in Nederland. Kwalitatief ...
Pannenkoe
Ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Alle vestigingen hebben hun eigen karakter opgebouwd rond het ...
Pannenkoekenrestaurant Den Tol
Den Tol biedt ambachtelijke pannenkoeken in een moderne sfeer, met innovatieve smaakcombinaties ...
The Wings Paradise
Geïnspireerd door meerdere culturen over de hele wereld, bieden wij jou ...
Toscana
Toscana is de halal-formule met bezorgdiensten. Voor de lekkerste pizza-, pasta- en ...
TSU Pies
Een Grieks bakkerijconcept dat dagelijks vers gebakken fyllo taarten en gebak serveert. ...
WASBAR
WASBAR franchise is een bekroond all-day restaurant met tafelbediening gefocust rond bagel ...