Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Family

Ondernemen bij Family franchise

Family franchise is een aansprekende formule die de cafetaria met fastcasual dining combineert. Hier voelen gasten van alle leeftijden zich thuis en genieten van de producten en het gemak. Het eten is van kwaliteit en kan worden gegeten in het sfeervolle eethuis of worden afgehaald/thuisbezorgd. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart. Hierop staan unieke productconcepten als Family’s Favorieten, het Verdraaid Lekker ijsconcept en de Frietvriendjes.

De franchiseformule bestaat al sinds 1994. Family franchise is meer dan een cafetaria. We willen de bezoeker een beleving bieden. Stoere, natuurlijke materialen geven het eethuis een warme en gezellige uitstraling. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart. Hierop staan heerlijke maaltijden als saté, loempia, maaltijdsalades of biefstuk. Onder de noemer Family’s Favorieten hebben we bovendien de lekkerste, exclusieve gerechten geselecteerd, zoals de premium Family burger. Ook het ‘Verdraaid Lekker’ ijsconcept is typisch Family. Van het sundae ijsje en milkshake zijn heerlijke creaties gemaakt.

Join the Family – Word ondernemer!

Family franchise is een modern open franchiseconcept van het formulehuis FHC Formulebeheer en stimuleert eigen initiatief, ondernemerschap en samenwerking.

Met de formule helpen we je op twee gebieden.

  1. Succesvol aan tafel
  2. Succesvol in business.

We bieden een full service pakket met 80% van de inkoop, inrichting, verpakkingen, trainingen, financiële diensten, management en hospitality certificaten. Wij bieden 20% vrijheid om zelf te ondernemen zodat jouw vestiging ook helemaal aansluit bij de wijk/straat/stad waar je actief bent. Denk hierbij aan lokale of huisgemaakte producten. Wij helpen jou graag aan plezierig werk, met tevreden klanten die komen afhalen maar ook steeds vaker blijven eten. Dankzij onze jarenlange ervaring kun jij als franchiseondernemer gezonde successen bereiken!

De voordelen van Family franchise voor jou als ondernemer:

  • Landelijke en lokale marketing
  • Voldoende ruimte om zelf te ondernemen
  • Ondersteuning op onder andere marketing, administratie, personeelszaken en meer.
  • Eigen lokale website, ondersteuning bij Social Media en eigen Bestelwebsite en app.
  • Een bedrijfscoach die maandelijks langs komt voor ondersteuning op maat.
  • Een uitgebreid aanbod van opleidingen en trainingen om uw kennis up to date te houden.
  • Frequente bezoeken van onafhankelijke controle bureaus op het gebied van hygiëne en gasttevredenheid.

 Interesse? Vraag direct via deze pagina informatie aan bij Family franchise!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

family logo

Ontvang gratis meer informatie over Family

Meer informatie over franchisen bij

Family

×