Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Freshly Chopped

Freshly Chopped franchise formule

Freshly Chopped is een gezond en duurzaam Quick Service Restaurant dat in 2012 is opgericht door de Ierse Brian Lee en Andy Chen. Het is een snel groeiend, internationaal franchiseconcept. Momenteel telt de formule meer dan 50 vestigingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Cyprus.

Freshly Chopped staat in het teken van gezond en vers. De franchisegevers wensen gezond, voedzaam en vers eten voor iedereen mogelijk te maken. Bij Freshly Chopped worden salades, choppitos en hot pots voor de ogen van de gast bereid. De naam van de formule is afgeleid van de wijze waarop gerechten worden bereid. Met behulp van een Mezzaluna-mes worden de ingrediënten A La minute “gechopped”. De formule werkt enkel met producten die vrij zijn van E-nummers, toegevoegde suikers en andere toevoegingen. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch. De salade bowls zijn 100% natuurlijk afbreekbaar en alle andere verpakkingen zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal.

Franchising bij Freshly Chopped

Als franchisenemer bij Freshly Chopped wordt je onderdeel van een snel groeiend concept. De vraag naar gezond en vers eten groeit sterk binnen de maatschappij.

Naast de mogelijkheid om maaltijden vers te laten bereiden kunnen gasten dagverse producten uit de koeling halen en kan er gebruik gemaakt worden van Click & Collect. Daarnaast kan de franchisenemer er al dan niet voor kiezen om bedrijfslunches op locatie te leveren. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een Freshly Chopped shop-in-shop concept te openen op locaties als een tankstation of universiteit. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Vanuit het hoofdkantoor wordt je begeleid bij het vinden van de juiste locatie, het investeringsmodel en gedurende de opstartfase van jouw eigen onderneming. Ook zullen er diverse trainingen vanuit het hoofdkantoor worden aangeboden om van jouw vestiging een succes te maken.

Wie zoeken wij?

Een franchisenemer bij Freshly Chopped deelt de kernwaarden van de formule. Je staat achter de visie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je hecht veel waarde aan verse en gezonde producten. Daarnaast ben je gepassioneerd over het concept, beschik je over leiderschapsvaardigheden en houdt je ervan hard te werken. Dit alles om de gast een uitzonderlijke klantervaring te garanderen. Bovendien zie je het als een uitdaging om het Ierse concept binnen de Nederlandse markt uit te breiden tot een succes. Tot slot beschik je over de ambitie om de komende jaren meerdere vestigingen te openen.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped