Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Freshly Chopped

Freshly Chopped franchise formule

Freshly Chopped franchise is een gezond en duurzaam Quick Service Restaurant, opgericht in 2012 door de Ierse Brian Lee en Andy Chen. Dit snel groeiende, internationale franchiseconcept telt momenteel meer dan 50 vestigingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Cyprus.

De formule draait om gezond en vers eten, en de franchisegevers streven ernaar gezond, voedzaam en vers eten toegankelijk te maken voor iedereen. Bij Freshly Chopped franchise bereiden we salades, choppitos en hot pots voor de gasten, recht voor hun ogen.

Bereiding

We noemen onze formule Freshly Chopped vanwege de manier waarop we gerechten bereiden – met behulp van een Mezzaluna-mes worden de ingrediënten A La minute “gechopped”. We gebruiken uitsluitend producten zonder E-nummers, toegevoegde suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Bovendien zijn al onze ingrediënten biologisch. Onze salade bowls zijn 100% natuurlijk afbreekbaar, en al onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal.

Franchising bij Freshly Chopped

Als franchisenemer bij Freshly Chopped word je deel van een snelgroeiend concept. De maatschappelijke vraag naar gezond en vers eten groeit sterk.

Naast het aanbieden van versbereide maaltijden kunnen gasten dagverse producten uit de koeling halen en gebruikmaken van Click & Collect. Bovendien kunnen franchisenemers ervoor kiezen bedrijfslunches op locatie te leveren. Ook bestaat de optie om een Freshly Chopped franchise shop-in-shop concept te openen op locaties zoals een tankstation of universiteit. We staan open voor alle mogelijke samenwerkingen.

Vanuit het hoofdkantoor begeleiden we je bij het vinden van de juiste locatie, het investeringsmodel en tijdens de opstartfase van jouw eigen onderneming. Bovendien biedt het hoofdkantoor diverse trainingen aan om van jouw vestiging een succes te maken.

Wie zoeken wij?

Bij Freshly Chopped franchise delen we de kernwaarden van onze formule. Je ondersteunt de visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen, hecht veel waarde aan verse en gezonde producten, en bent gepassioneerd over ons concept. Je beschikt over leiderschapsvaardigheden en hebt de motivatie om hard te werken, alles om de gasten een uitzonderlijke klantervaring te bieden. Bovendien zie je het als een uitdaging om het Ierse concept binnen de Nederlandse markt uit te breiden tot een succes. Tot slot heb je de ambitie om de komende jaren meerdere vestigingen te openen.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×