Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Frietmeester

Ben je klaar om je eigen frietzaak te starten?

Maak kennis met Frietmeester. Onze franchiseformule draait om meer dan alleen ambachtelijke friet van topkwaliteit – het is een belevenis.

In ons historisch pand in Deventer bieden we een ervaring waarbij handgesneden friet, centraal staat. Frietmeester is meer dan een eetgelegenheid, het is een plek waar gasten komen om speciale momenten te delen. Wij combineren uitstraling met authenticiteit en een diepe waardering voor onze gasten.

Cafetaria van het jaar

Frietmeester is Cafetaria van het jaar zowel in de gemeente Deventer als van de provincie Overijssel. Ook hebben zij de Gold Award gewonnen voor een gemiddelde score van hoger dan een 9.

Jouw eigen frietzaak

Als je kiest voor een franchise bij Frietmeester, open je elke dag de deuren van jouw eigen frietzaak. De friet wordt bereid uit kwalitatieve aardappelen. In jouw zaak heerst er een sfeer van warmte en gastvrijheid. Het menu bestaat uit kwalitatieve snacks en diverse sauzen. Stap in de wereld van Frietmeester en maak het verschil!

De frietmeester franchise

De franchiseformule is gebouwd op kwaliteit, passie en innovatie. We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die de passie voor smaak delen.

Door franchisenemer te worden bij Frietmeester, sluit je je aan bij een bedrijf met ervaring. We bieden niet alleen een bewezen succesformule, maar zorgen ook voor ondersteuning vanaf de start. Daarnaast wordt je ondersteunt door ons team om je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Heb jij passie voor kwaliteit, ambacht en gastvrijheid? Ben jij klaar om een eigen zaak te leiden? Wij staan klaar om je van a tot z te ondersteunen.

 

Ontvang gratis meer informatie over Frietmeester

Meer informatie over franchisen bij

Frietmeester

Recent bekeken formules

×