Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Johnny’s Burger Co.

Johnny’s Burger Franchise Nederland zoekt nieuwe franchisenemers. Is een horecaonderneming starten iets voor jou?

Johnny’s Burger Company franchise was het eerste concept dat zich geheel richtte op het afhalen en bezorgen van hamburgers en is nu de snelst-groeiende burger bezorgformule van Nederland. De wereld van online hamburger delivery is voor Johnny’s één waar het zich volledig in thuis voelt.

De hamburger van Johnny’s

Johnny’s vestigingen zijn stijlvol ingericht en ontworpen met het productieproces van made-to-order hamburgers als belangrijkste uitgangspunt. Het vlees is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, 100% halal en traceerbaar tot bij de boer.

Hoe helpt Johnny’s jou als horecaondernemer?

Johnny’s Burger franchise groeit snel en er is een grote vraag voor nieuwe vestigingen in interessante levergebieden binnen Nederland. Om dit doel samen te bereiken zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers. De merknaam en expertise van de franchise zijn zeer waardevol om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer jouw vestiging niet alleen hoeft op te bouwen. Met nationale en lokale marketing vanuit het hoofdkantoor wordt er strategisch meegewerkt aan het bereiken van de juiste doelgroep en het aangroeien van stabiele omzet.

Welke ondersteuning kan je verwachten?

Op het gebied van consultancy heeft Johnny’s een operations manager die zich geheel focust op het ondersteunen en adviseren van ondernemers. Wij kijken naar de unieke benodigdheden per vestiging en waar verbeteringen mogelijk zijn om de ondernemer te helpen het ultieme resultaat te behalen.

De marketing van Johnny’s?

Deel van de marketing van Johnny’s Burger franchise is een eigen bestelplatform met website die ervoor zorgt dat er een trouwe klantenkring wordt opgebouwd. We realiseren dit om ons te focussen op online reclamecampagnes via social ads, google en andere kanalen. Als offline onderbouwing wordt ook de lokale omgeving meegenomen door middel van drukwerk verspreiding, opvallende POS-uitingen en out-of-home reclame. Dit alles is gegoten in een doordachte strategie die ervoor zorgt dat vestigingen een succesvolle start kunnen maken en een blijvend succes worden. Voor lokale marketingactiviteiten heeft Johnny’s ook een eigen marketingplatform voor ondernemers waardoor vestigingen gemakkelijk zelf lokale marketing kunnen uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van Johnny’s Burger Company franchise?

  • Je brengt de heerlijke American-style burgers van Johnny’s naar een nieuwe doelgroep
  • Gebruik van het Johnnys.nl bestelplatform
  • Inkopen via onze eigen groothandel met inkoopvoordeel
  • Er is extra inkoopvoordeel doordat afspraken met leveranciers centraal zijn gemaakt
  • De landelijke marketing en strategie volledig uit handen
  • Een marketingplatform om zelf lokale marketing mee uit te voeren
  • Johnny’s heeft een bewezen track-record van succes in zowel kleine als grote gemeenten
  • Begeleiding in het zoeken en huren van een geschikte locatie
  • Turn-key oplevering van een nieuwe vestiging

Johnny’s Burger franchise

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s Burger Co.

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s Burger Co.