Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij KingRibs

KingRibs is een snelgroeiend Halal premium succesconcept gespecialiseerd in spareribs en burgers uit België. In korte tijd heeft KingRibs al vele prijzen in de wacht gesleept waaronder ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Beste restaurant van Oost-Vlaanderen’ en een Top 10 notering in “De beste restaurantketens van België’. Oprichter en franchisegever is de Nederlander Alladin Zeidan: “het concept staat in België als een huis, onze klanten geven ons de hoogste waardering, logische volgende stap is het starten van diverse vestigingen in Nederland. ”  

Waarom is KingRibs franchise zo succesvol?

  • KingRibs is het enige premium Halal concept in spareribs van kwalitatief kalfsvlees
  • Zes op basis van geheim recept huisgemaakt marmelades 
  • Hoge marges tegenover relatief geringe investeringen
  • Up-to-date formule die gebruikmaakt van de modernste technieken.

Wart is het geheim van KingRibs?

De traag gegaarde ribbetjes zijn natuurlijk onze grootste troef. Als enige keten in de Benelux bieden wij premium traaggegaarde kalfsspareribs. Onze zes unieke marinades zijn 100% huisgemaakt op basis van een geheim recept. Daarnaast hebben we Amerikaanse burgers in ons aanbod. Met een vleesportie van 250 gram tot één kilogram. Ook voor de grote eters dus. Kwaliteit staat bij KingRibs voorop, dat komt terug in de kwaliteit van het vlees maar ook dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met verse ingrediënten.

Waarom franchisen bij KingRibs?

KingRibs biedt een hoog rendement tegenover een relatief lage investering en beperkte openingsuren. Door de hoge kwaliteit van de producten is het gemiddelde bonbedrag maar liefst ruim 40 euro. De focus op kwaliteit komt ook terug in de ondersteuning van de franchisenemers. De franchisenemers worden uitgebreid ondersteund door KingRibs zowel bij de voorbereiding, bij de opening als de exploitatie. State of the art automatisering in combinatie met persoonlijke ondersteuning zorgt er voor dat de franchisenemer zich helemaal kan focussen op de klant, de kwaliteit van de keuken en het aansturen van de medewerkers. KingRibs doet de rest.

Meer weten? Bent u ook geïnteresseerd om met uw eigen KingRibs vestiging deel uit te maken van ons succesverhaal? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan!

Ontvang gratis meer informatie over KingRibs

Meer informatie over franchisen bij

KingRibs

Recent bekeken formules