Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Cafecito

Cafecito franchise formule

Cafecito is een concept dat bestaat uit koffiebranders en espressobars. Cafecito houdt van vakmanschap en finesse. Als je iets doet, doe het dan met aandacht. Doe het met passie en waardering. Dat is onze overtuiging. Wij zijn er voor de bewuste levensgenieters. Mensen die hun dromen nastreven en een moment van ontspanning en waardering voor de kleine verfijnde dingen enorm waarderen. Passie zorgt ervoor dat je geniet, en vanuit deze passie is Cafecito opgericht

Franchisen bij Cafecito

Onze koffiebranders houden van vakmanschap. Als ze iets doen, dan doen ze het met aandacht. Ze doen het met passie en waardering. Zo doen wij dat bij Cafecito. Het spreekt voor zich dat een franchisenemer achter het bedrijfsconcept Cafecito staat. Het voordeel van franchising bij Cafecito is dat er een goede verdeling van verantwoordelijkheden en taken is. De franchisegever kan zich richten op de centrale taken zoals marketing, inkoop, kennisvergaring en groei. Terwijl de franchisenemer zich kan focussen op het bewerken van de lokale markt.

Het assortiment wordt centraal samengesteld. Daarnaast krijg je als franchisenemer ook training en begeleiding. Zowel voor, tijdens en na de opstartfase. De ondernemer wordt op de hoogte gehouden van alle ins en outs van de Cafecito formule door middel van handboeken, bereidingswijzen en recepturen.

  • Marketing

Als franchisenemer bij Cafecito is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kernwaardes en boodschap overeenkomen met elkaar. Daarom moeten alle uitingen – online en offline uitingen – hetzelfde geluid hebben. Zoals mails, social posts, outdoor campagnes, webteksten en persberichten. Hiervoor biedt Cafecito advies, ondersteuning en een centraal georganiseerde marketing.

  • Vestiging

De franchisenemer krijgt support bij het zoeken en selecteren van een geschikte locaties voor een nieuwe vestiging. De vestigingsplaats is cruciaal voor het slagen van Cafecito. De uitstraling van Cafecito wordt enerzijds bepaald door de karakteristieke inrichting, maar locatie speelt ook een grote rol.

Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Als koffiebranders zijn wij van mening dat we door terug te gaan naar de basis, koffie kunnen serveren zoals het hoort.

Wilt u ook onderdeel worden van de Cafecito formule? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan door onderstaand formulier in te vullen. We gaan dan samen het gesprek aan om de mogelijkheden in uw regio te bespreken.

Ontvang gratis meer informatie over Cafecito

Meer informatie over franchisen bij

Cafecito