Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Cafecito

Cafecito franchise formule

Hoogwaardige kwaliteit specialty koffie, dat is wat Cafecito serveert. Met een koffiebranderij en meerdere espressobars in Amsterdam en Rotterdam is het een snelgroeiend bedrijf. Cafecito gelooft in vakmanschap en finesse. Ze werken met passie en zijn er voor de bewuste levensgenieters. Mensen die hun dromen nastreven en een moment van ontspanning en waardering voor de kleine verfijnde dingen enorm waarderen. Passie zorgt ervoor dat je geniet, en vanuit die passie is Cafecito opgericht.

Franchisen bij Cafecito

Cafecito zorgt voor een goede verdeling van verantwoordelijkheden en taken tussen franchisegever en franchisenemer. Als franchisegever wordt er gericht op marketing, inkoop, kennisvergaring en groei, terwijl de franchisenemer zich volledig kan focussen op het bewerken van de lokale markt en het ondernemerschap.

Het assortiment wordt centraal samengesteld. Daarnaast ondersteunt Cafecito de franchisenemers met trainingen en begeleiding zowel voor, tijdens als na de opstartfase. Franchisenemers worden op de hoogte gehouden van alle ins en outs van de Cafecito formule door middel van presentaties, handboeken, mails en bereidingswijzen.

  • Marketing

Cafecito vindt het belangrijk dat de kernwaardes overeenkomen met de boodschap. Daarom zorgt Cafecito ervoor dat alle uitingen – online en offline – hetzelfde geluid hebben. Denk hierbij aan e-mails, social posts, outdoor campagnes, webteksten en persberichten.  Cafecito biedt hiervoor advies, ondersteuning en een centraal georganiseerde marketing.

  • Vestiging

Cafecito support de franchisenemer bij het zoeken en selecteren van een geschikte locatie voor een nieuwe vestiging. De vestigingsplaats is cruciaal voor het slagen van Cafecito. De uitstraling van Cafecito wordt enerzijds bepaald door de karakteristieke inrichting, maar de locatie speelt hierin ook een grote rol.

Cafecito staat voor kwaliteit en consistentie en geloven in een minimalistische look & feel. Door terug te gaan naar de basis en te focussen op één product, kunnen ze koffie serveren zoals zij vinden dat het hoort.

Wilt u ook onderdeel worden van de Cafecito formule? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan door onderstaand formulier in te vullen. We gaan dan samen het gesprek aan om de mogelijkheden in uw regio te bespreken.

Ontvang gratis meer informatie over Cafecito

Meer informatie over franchisen bij

Cafecito

×