Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij New York Pizza

New York Pizza Franchise is sinds de oprichting in 1993 uitgegroeid tot de grootste pizzaketen in Nederland. De franchiseorganisatie gebruikt innovatieve en dynamische marketing en verkoopt bovendien de lekkerste pizza’s en bijproducten. New York Pizza franchise is een bewezen concept, waarbij ondernemers binnen een grote organisatie terecht kunnen voor advies. De pizzaketen is bovendien op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Vestigingen

De delivery vestigingen richten zich op het thuisbezorgen en natuurlijk het afhalen van hele pizza’s. De slice vestigingen verkopen pizza slices. Alle vestigingen hebben bovendien een New Yorkse look en feel.

New York Pizza

New York Pizza is een franchiseformule. De franchisenemers van New York Pizza kunnen gebruik maken van dit bewezen concept. Je kunt bij New York Pizza een bijzonder winstgevende vestiging hebben. De succesvolle, commerciële formule van New York Pizza staat dus als een huis. De franchisenemers worden ook goed ondersteund bij de operatie, marketing en de financiën (benchmark).

Hoe word je ondernemer bij New York Pizza?

Voor New York Pizza is jouw achtergrond ook heel belangrijk. We testen je ondernemerskwaliteiten, sociale vaardigheden en je ambities door middel van een assessment. Voordat je aan de slag gaat, volg je een praktijkgerichte opleiding van 12 weken. De opleiding bestaat uit drie delen. Na de theorie is er iedere keer een praktijkperiode waarin je de leerstof toepast. Na afronding van het eerste deel van de opleiding ben je leerling “Pizzaiolo”. Gedurende de training werk je bovendien aan de opbouw van voldoende praktijkervaring. Na het tweede deel van de opleiding met succes gevolgd te hebben, ben je assistent “Pizzaiolo”. De derde stap kan verder gezet worden nadat een praktijkperiode waarin je je richt op het schrijven van een marketingplan succesvol is afgerond. Wanneer deze derde stap is afgerond mag de kandidaat franchisenemer zich pas echt “Pizzaiolo” van New York Pizza noemen.

Franchisen bij New York Pizza houdt in:New York Pizza Franchise

 • Aandacht voor details
 • Bewezen succesformule sinds 1993
 • Gezamenlijke marketing
 • Constante ondersteuning
 • Niet opnieuw het wiel uitvinden, maar successen kopiëren
 • Geavanceerde winkelautomatisering

New York Pizza biedt:

 • De lekkerste pizza’s en pasta’s snel en vers thuisbezorgd
 • Uitmuntende pizza’s en pasta’s gemaakt van verse ingrediënten en zonder geur-, kleur-, en smaakstoffen
 • Snel klaar en uitstekende service
 • Eenvoudig bestellen, altijd een New York Pizza vestiging in de buurt
 • Sterk online

 

Better ingredients make better pizza´s!
New York Pizza, geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd!

new-york-pizza-logo-2017

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×