Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Pitaya

Pitaya franchiseformule

Het prijzenwinnende Pitaya is een Thais wok concept en is marktleider in Europa. Het recept van de franchiseformule bestaat uit authentieke, kleurrijke, verse en gezonde producten. In de creatieve restaurants van Pitaya begeven gasten zich in de straten van Bangkok: de geuren die uit de kleine traditionele straatkraampjes komen, de kleuren van de verse producten, de precieze gebaren van de chefs en the vibe van Thailand. Een culinaire show gemaakt voor de ogen van de klanten, een stedelijke sfeer die doet denken aan Bangkok met een grote verscheidenheid aan smaken. Het bezoek van de gast, van aankomst tot vertrek, dient een unieke ervaring te zijn. Pitaya franchise wil de keuken met haar gasten verbinden, zodat zij voor heel even het gevoel hebben zich echt in de straten van Bangkok te bevinden.

Franchisen bij Pitaya

Pitaya wil in de komende zeven jaar op 35 locaties in Nederland vestigingen openen r en is daarom op zoek naar ondernemers. De franchisenemer wordt vanaf de start uitgebreid ondersteund vanuit Pitaya bij onder andere:

  • Het zoeken van een locatie
  • De financiering
  • Uitgebreide starterstraining en diverse optionele trainingen
  • Marketing
  • Administratie
  • Operationele ondersteuning
Wie zoekt Pitaya franchise?

Pitaya zoekt enthousiaste ondernemers die samen met Pitaya de handen in een willen slaan en krachten willen bundelen. Een franchisenemer bij Pitaya wil elke gast die unieke ervaring bieden. Hiervoor is grote affiniteit met horeca een vereiste. Daarnaast hecht je als franchisenemer veel waarde aan de kwaliteit van de wok gerechten. Je werkt met gezonde en verse ingrediënten. Binnen Pitaya staan de termen “Fast Good” en “Fresh Food” centraal. Daarnaast ben je sociaal, klantgericht en hecht je veel waarde aan perfecte dienstverlening. Tot slot beschik je over de vaardigheden om een team op de juiste manier aan te sturen.

Ben jij de volgende franchisenemer van Pitaya in Nederland?

 

                                                                                                             

Ontvang gratis meer informatie over Pitaya

Meer informatie over franchisen bij

Pitaya