Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Plaza

Plaza is dé cafetaria formule met meer dan 20 jaar ervaring. Cafetaria-ondernemers die gaan voor kwaliteit sluiten zich aan bij deze formule om zo te profiteren van landelijke bekendheid, professionele marketing, food-concepten en bovenal: behoud van eigen vrijheid. Jouw ondernemerschap staat voorop. Je bepaalt zelf je assortiment, verkoop- prijzen en personeelsbeleid.

Bij ons zit je goed

Wij ondersteunen jou in de bedrijfsvoering van je zaak, daar waar jij behoefte aan hebt. Jij drukt de stempel op je zaak, niet Plaza. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf wat er op het menu staat en wie je aanneemt. Maar wat doen wij dan wel? Je blijft zelfstandig, maar profiteert van de voordelen van een landelijke formule én een grote naam. Want Plaza is een formule van Sligro. Het Plaza Formuleteam van Sligro ondersteunt je bij zaken als merchandise, marketing, hygiëne-inspecties en trainingen. Eigenlijk alles om je te laten uitblinken in je vak.

Waarom franchisen bij Plaza?

Wil je een vliegende start met Plaza? Dit is waar je op kan rekenen:

  • Effectieve marketingondersteuning voor zichtbaarheid in jouw buurt,
  • Concepten die impact maken,
  • Alles gegoten in een sterke Plaza-uitstraling,
  • Financiële bijdrage bij de opstart,
  • Scherpe inkoopprijzen en een aantrekkelijke staffel-bonus,
  • Ondersteuning bij het ondernemerschap,
  • Een netwerk van collega-ondernemers.
Draagt Plaza straks ook jouw naam?

Krijg echte vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wilt, met een steuntje in de rug van Plaza. Als ondernemer máák jij de Plaza om de hoek. Het gevoel dat jij mensen geeft, zorgt ervoor dat gasten terugkomen. Want jij kent de mensen bij naam, bereidt hun favoriete maaltijd waarvoor zij terugkomen en maakt dat praatje waarop ze weer even kunnen teren. Jij maakt de belangrijke keuzes. Plaza doet er een schepje bovenop, voor een hogere omzet.

Verantwoord ondernemen

MVO hoort bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Binnen Sligro gaan verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn thema’s die als vanzelfsprekend verweven zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Plaza

Meer informatie over franchisen bij

Plaza

×