Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Plaza

Plaza franchise is dé cafetaria formule met meer dan 20 jaar ervaring. Cafetaria-ondernemers die gaan voor kwaliteit sluiten zich aan bij deze formule om zo te profiteren van landelijke bekendheid, professionele marketing, food-concepten en bovenal: behoud van eigen vrijheid. Jouw ondernemerschap staat voorop. Je bepaalt zelf je assortiment, verkoop- prijzen en personeelsbeleid.

Bij ons zit je goed

Wij bieden jou de nodige ondersteuning in jouw bedrijfsvoering, op maat van jouw behoeften. Het is jouw visie die de koers bepaalt voor jouw zaak; Plaza franchise heeft geen invloed op deze koers. Jij hebt de autonomie om zelf te beslissen wat er op het menu staat en wie je in dienst neemt. Maar wat is dan onze rol? Jij blijft onafhankelijk, terwijl je profiteert van de voordelen die voortvloeien uit onze nationale franchiseformule en onze gevestigde naam. Immers, Plaza maakt deel uit van de Sligro-formule. Het Plaza Formuleteam van Sligro staat aan jouw zijde om ondersteuning te bieden op gebieden zoals merchandise, marketing, hygiëne-inspecties en trainingen. Kortom, we voorzien in alles wat jou helpt om uit te blinken in jouw vakgebied.

Waarom franchisen bij Plaza?

Wil je een vliegende start maken met Plaza franchise? Hier is wat je kunt verwachten:

  • Doeltreffende marketingondersteuning om jouw aanwezigheid in de lokale gemeenschap te vergroten.
  • concepten die een blijvende indruk achterlaten.
  • Alles gegoten in een sterke Plaza-uitstraling.
  • Financiële bijdrage bij de opstart.
  • Scherpe inkoopprijzen en een aantrekkelijke staffel-bonus.
  • Ondersteuning bij het ondernemerschap.
  • Een netwerk van collega-ondernemers.

Draagt Plaza straks ook jouw naam?

Krijg echte vrijheid om te ondernemen zoals jij dat wilt, met een steuntje in de rug van Plaza. Als ondernemer máák jij de Plaza franchise om de hoek. Het gevoel dat jij mensen geeft, zorgt ervoor dat gasten terugkomen. Want jij kent de mensen bij naam, bereidt hun favoriete maaltijd waarvoor zij terugkomen en maakt dat praatje waarop ze weer even kunnen teren. Verder maak jij de belangrijke keuzes. Daarnaast doet Plaza er een schepje bovenop, voor een hogere omzet.

Verantwoord ondernemen

MVO hoort bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Binnen Sligro gaan verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn thema’s die als vanzelfsprekend verweven zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Plaza

Meer informatie over franchisen bij

Plaza

×