Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Poké Perfect

Poké Perfect is in 2016 opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Beiden woonachtig in het centrum van Amsterdam vonden zij het moeilijk om ergens snel, betaalbaar en gezond eten te halen. Zij zagen ruimte in de markt om hun eigen probleem op te lossen: het idee van Poké Perfect Franchise was geboren.

Introductie

Poké Perfect franchise introduceerde als eerste de poké bowl in Nederland, en ze verwelkomden met open armen gezonde voeding als een welkome afwisseling, wat meteen een groot succes werd. Wat Poké Perfect onderscheidt, is de hoge kwaliteit van hun gerechten, de consistente portiegrootte en de snelheid waarmee ze deze bereiden.

Met 13 vestigingen in steden als Amsterdam, Almere, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Nijmegen en Utrecht, is Poké Perfect uitgegroeid tot de grootste poké-keten van Nederland.

Waarom Poké Perfect Franchise?

Poké Perfect onderscheidt zich door het aanbieden van topkwaliteit eten voor een betaalbare prijs, een uitgebreid menu en de uitstraling van het concept als geheel. Alle ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en direct in de keuken verwerkt. De versheid van de bowls is dan ook makkelijk te zien en te proeven en Poké Perfect zal daar nooit een concessie in doen. Alle locaties zijn fris, schoon en geheel in stijl ingericht. De poké bowl is populair voor eat-in, take-away én delivery.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste franchisenemer die gelooft in de toekomst van gezond eten. Ervaring met ondernemen en/of horeca is een vereiste. De ideale Poké Perfect franchisenemer is gedreven en werkt efficiënt en klantgericht. Wij zijn op zoek naar ambitieuze franchisenemers die een Poké Perfect franchise vestiging wensen te openen in steden als Haarlem, Leiden, Groningen of Enschede. Dit zijn slechts voorbeelden – wij staan zeker open voor ideeën.

Wat bieden wij?

Het concept, de keuken procedures, personeelstrainingen en recepten zijn overzichtelijk vastgelegd en worden continu geüpdatet. De franchisenemer wordt op verschillende vestigingen getraind door ervaren vestigingsmanagers en zal alle facetten van elke functie doorlopen. Het hele traject, van training tot bouwbegeleiding tot de eerste dag open – de franchisenemer wordt met alles bijgestaan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

Ontvang gratis meer informatie over Poké Perfect

Meer informatie over franchisen bij

Poké Perfect

Recent bekeken formules

×