Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij POTAÉ (King Kumpir)

De enige echte Kumpir Company in Nederland start met franchise.

Wij zijn POTAÉ franchise!

Wij van Potaé franchise zijn gek op vegetarisch eten. Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is wat ons betreft de nieuwe keuken. Niet elke dag vlees of vis, maar soms gewoon ook een dagje vegetarisch. Dat is gezond en beter voor de wereld!

Een van onze favorieten is natuurlijk de Kumpir. Een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Met een topping van groenten en salades en een speciale King saus. Onze King-saus is huisgemaakt, naar eigen recept en uniek van smaak. Onze gasten kunnen altijd kiezen. Wat meer of wat minder. Vegetarisch of vegan. Met vlees, vis of toch maar liever zonder. Want vegetarisch eten is minstens zo lekker!

Het begin 

Het familiebedrijf King Kumpir is in 2004 opgericht in Amsterdam. De familie heeft bovendien meerdere ondernemingen in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. We hebben deze ondernemingen gefaseerd verkocht omdat wij geloven in een toekomst voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerden wij ons vernieuwd concept POTAÉ franchise. Je kunt onze nieuwe look & feel bewonderen in ons restaurant in Utrecht. Amsterdam en Rotterdam volgen na de zomer.

Let’s start 

Alle vestigingen van POTAÉ / King Kumpir zijn in eigen beheer ontwikkeld en bevinden zich in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij hebben de afgelopen jaren ook een solide franchise-concept neergezet. Het concept en alle processen en werkwijzen zijn bovendien uitgewerkt op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Het contract met onze eerste franchisenemer is inmiddels al getekend.

We zoeken

Bij POTAÉ franchise zijn we op zoek naar food-fanatiekelingen. Ondernemers die geloven in ons concept en geloven dat gezond en verantwoord eten de toekomst is. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de horeca en groei je mee met de expansie van dit unieke concept. Maar je dient een investering te kunnen doen in je eigen vestiging.

We zijn op zoek naar franchisenemers die een vestiging willen openen in één van de grote steden van Nederland. Komend jaar focussen wij op de grote steden voordat wij landelijke dekking willen bereiken.

Ondersteuning

  • Doorlopende bedrijfsbegeleiding
  • Turn key oplevering van jouw shop
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Professionele marketing met centrale website
  • Formule-ontwikkeling en innovatie

Meer weten over POTAÉ franchise? Vraag direct vrijblijvend informatie aan en ontvang ons informatiepakket.

POTAÉ franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over POTAÉ (King Kumpir)

Meer informatie over franchisen bij

POTAÉ (King Kumpir)

×