Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Q’s French Tacos

Q’s French Tacos is een fastfood keten van premium (Franse) taco’s. Onze taco’s zijn verkrijgbaar in de formaten small, medium en large met halal gecertificeerd vlees, fried fish of vegetarisch met daar bovenop een ruime keuze uit tal van toppings. Fameus is de in eigen huis bereide ambachtelijke saus. Klanten van Q’s French Tacos zijn vooral jongeren en jong volwassenen. Prijzen voor een complete maaltijd inclusief drankje varieren tussen 6 en 10 euro.

Het concept

Bij ons draait het allemaal om het eten, daar ligt onze 100% focus op. Basis van de formule zijn de producten en de receptuur van de in eigen huis op ambachtelijk bereide sauzen. De kwaliteit van onze ingrediënten en daarmee van ons eindproduct is ongekend hoog. Vandaar dat al onze restaurants zowel bij Thuisbezorgd.nl als bij Google reviews hebben van 4 sterren en hoger.

Delivery of restaurant

Franchisenemers kunnen kiezen tussen delivery en het restaurant concept. Een delivery vestiging is bij voorkeur gelegen aan een aanrijroute naar de binnenstad. Een delivery kan ook bij een bestaand restaurant worden ingebracht als shop-in-shop. Een restaurant moet zich op een zichtlocatie bevinden met parkeergelegenheid.

Vrijheid van ondernemen – geen McDonald’s

Wij zijn geen McDonald’s, onze franchisenemers hebben veel vrijheid bij de inrichting van hun vestiging. Dat betekent dat de franchisenemer veel vrijheid heeft bij de keuze van de materialen en het meubilair als ze maar qua concept en kleur overeenkomen. Er is een 3D ontwerp beschikbaar.  De franchisenemer kan dus  zijn eigen persoonlijkheid of persoonlijke voorkeuren terug laten komen. Alleen ten aanzien van het menu is er geen ruimte voor eigen inbreng.

Omdat er met een eenvoudige maar smaakvolle inrichting wordt gewerkt hoeft de franchisenemer relatief weinig eigen vermogen in te brengen: uitgaande van een 50% lening betekent dit dat er 15.000 euro eigen vermogen benodigd is voor een delivery en 30.000 euro eigen vermogen voor een restaurant.

Wij ondernemen samen – 100% transparantie

Om de kwaliteit van het eten te borgen verloopt de inkoop van alle taco’s, ingrediënten en sauzen via de franchisegever. Q’s French Tacos berekent géén marges voor de inkoop, alles wordt tegen kostprijs aangeleverd bij de franchisenemers.

De volgende vijf franchisenemers geen entreefee

De volgende vijf franchisenemers zijn géén entreefee verschuldigd.

Waarom franchisenemer worden bij Q’s French Tacos?

  • Profiteer van het succes van onze unieke producten
  • Relatief erg lage investering
  • 000 euro korting: de volgende vijf franchisenemers betalen géén franchisefee
  • Interessante winstmarges
  • Je krijgt een exclusief marktgebied
  • 24/7 ondersteuning door de franchisegever
  • Omdat je succesvol franchisenemer wil worden met behoud van ondernemersvrijheid!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Q’s French Tacos

Meer informatie over franchisen bij

Q’s French Tacos