Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Starbucks

Starbucks franchise

Hoe de Starbucks franchise begon

In 1971 opende Starbucks franchise haar eerste vestiging in Seattle. Inmiddels is Starbucks met meer dan 15.000 vestigingen in 50 landen de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten in de wereld. Naast koffie biedt Starbucks een uitgebreid assortiment aan thee, gebak, salades, sandwiches en andere snacks, zowel ter plaatste als to-go. Een hartelijke plek waar genieten op elk moment van de dag centraal staat.

Het inspireren en het voeden van de ziel

Bij Starbucks franchise kunnen koffieliefhebbers in een uitnodigende sfeer rekenen op echte service en vakkundig gebrande koffie. Onze koffiehuizen zijn een ontmoetingsplek om elkaar te ontmoeten, te kletsen of om te werken en bieden alles wat bij een goede koffiehuiservaring hoort, waaronder sfeervolle en kunstzinnige muziek. Daarnaast willen wij verantwoordelijk zijn en dingen doen die goed zijn voor de planeet en voor elkaar. Vol passie zoeken we continu naar de beste verantwoord geproduceerde koffiebonen, we branden ze uiterst zorgvuldig en we proberen de levens te verbeteren van de mensen die ze telen.

Starbucks franchise

In 2007 opende Starbucks, in samenwerking met HMSHost, de eerste Starbucks winkel in Nederland op Schiphol. Inmiddels zijn er meer dan 50 vestigingen in Nederland.

In Nederland werkt Starbucks met een master franchisenemer die alle vestigingen in eigen beheer heeft. Het is daarom niet mogelijk om in Nederland uw eigen Starbucks franchise winkel te openen. Onbekend is of Starbucks in de toekomst op zoek gaat naar Starbucks franchisenemers in Nederland. Naast de bekende Starbucks vestigingen in de winkelstraten is Starbucks ook te vinden op stations en in tankstations aan de snelwegen.

 

bekijk hier koffie franchiseformules op zoek naar ondernemers

Recent bekeken formules

×