Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij ’t Zusje

Over ’t Zusje;

’t Zusje franchise- waar de gast weer écht gast is en tijd geen rol speelt.

Wie even snel een hapje wil doen, is bij ’t Zusje niet aan het juiste adres. Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dát is een avond bij ’t Zusje.

Gezellig samenzijn in een huiselijke, knusse sfeer en genieten van de kleine gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. Bij ’t Zusje ben je thuis. “Wij bieden onze gasten een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien”, aldus eigenaar Peter Smits.

Bij ’t Zusje draait alles om de totaalbeleving. Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we het liefste doen. Daarbij vinden we het belangrijk om in te spelen op persoonlijke wensen. Die totaalbeleving, die zit ‘m niet in de die gastvrijheid alleen. Maar bovenal ook in de smaakvolle gerechtjes. We wisselen vier keer per jaar van kaart, zodat we met de seizoenen mee kunnen bewegen.

We hebben een klassieke kaart, maar wél met een moderne twist. We zijn creatief, bedenken leuke en verrassende smaakcombinaties, maar gaan ook voor de herkenbaarheid waar onze gasten van houden.

Onze tapas zijn echte kleine, complete gerechtjes. Daarmee onderscheiden we ons van anderen.

Met 33 franchise vestigingen verspreid over het hele land is ’t Zusje inmiddels een groot succes. ’t Zusje is een full franchise formule waarbij de complete formule is ontwikkeld. De formule ’t Zusje omvat o.a. centrale inkoop, menu, prijs, keukenrouting, kwaliteit, administratie, Inrichting, training en opleiding, marketing & communicatie.

Een eigen Zusje?

Heb je er altijd van gedroomd zelf een leuk franchise Zusje te hebben? ’t Zusje is voortdurend op zoek naar enthousiaste en ambitieuze franchisenemers die mét ons ’t Zusje- concept verder willen uitdragen.

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×