Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Taco Mundo

Taco Mundo is de allereerste en enige bezorgketen voor de Mexicaanse keuken in heel Nederland. Als een belangrijke speler in de maaltijdbezorgingsindustrie biedt Taco Mundo franchisenemers buitengewone kansen om een succesvolle onderneming op te zetten.

HET ONTSTAAN

Taco Mundo werd in 2000 opgericht door Tom Filippini, die na vele jaren in Mexico te hebben gewoond, de beslissing nam om de smaken van de Mexicaanse keuken naar Nederland te brengen. Dit was een gedurfde zet, vooral omdat maaltijdbezorging destijds nog relatief nieuw was en het bezorgen van Mexicaanse gerechten nog niet bestond. Achteraf gezien bleek dit een briljante zet te zijn, aangezien Taco Mundo sindsdien is uitgegroeid tot een van de meest geliefde maaltijdbezorgdiensten in Nederland.

HET MENU

Ons menu is samengesteld uit levendige en vooral smaakvolle Mexicaanse gerechten waarbij we een verrassende twist hebben toegevoegd. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten, daarom werken we uitsluitend samen met de beste leveranciers om verse en hoogwaardige producten te kunnen gebruiken. Elk gerecht wordt vers bereid, zodat onze klanten kunnen genieten van een voortreffelijke kwaliteit en heerlijke smaken. Bestellen bij Taco Mundo betekent genieten van heerlijk eten zonder dat je je achteraf schuldig hoeft te voelen.

TACO MUNDO FRANCHISE ONDERNEMER WORDEN

Als franchiseondernemer bij Taco Mundo ben je wel je eigen baas, maar sta je er dus nooit alleen voor. Je hebt collega’s waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een coach die je gevraagd en ongevraagd adviseert. Je kunt je focussen door met het door jou samengestelde team de klanten in jouw rayon de beste kwaliteit en service te bieden door perfecte uitvoering van de formulerichtlijnen. De richtlijnen zijn uitgewerkt in het digitale handboek. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

TACO MUNDO FRANCHISE MISSIE

Taco Mundo’s missie is iedereen lekkere Mexicaanse gerechten én een goed gevoel te bezorgen met als kernwaarden: kleurrijk, verassend, betrouwbaar en toegankelijk! Wij blijven innoveren om elke dag nog beter te worden. Op dit moment zijn er 37 vestigingen verspreid door heel Nederland en we blijven groeien middels franchise.

KANSEN VOOR JOU

Taco Mundo franchise heeft een groot groeipotentieel en dus ook voor haar franchiseondernemers! Want maaltijdbezorging is booming en Mexicaans is hot! Nederlanders lieten in 2021 voor 3,4 miljard euro aan eten thuisbezorgen, ruim twintig procent meer dan een jaar eerder. Taco Mundo franchise, de enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, groeit hard mee.

Er zijn uitstekende mogelijkheden voor franchiseondernemers in steden met omstreeks 50.000 huishoudens, zoals Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Deventer, Ede/ Wageningen, Haarlem (2e locatie), Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoofddorp, Utrecht, Nijmegen, Utrecht (2e en 3e locatie) en Venlo

WAAROM TACO MUNDO FRANCHISENEMER WORDEN

  • Taco Mundo is een bewezen en unieke formule
  • De Mexicaanse keuken is hot
  • Maaltijdbezorging is en blijft booming
  • Onderscheidend assortiment
  • Kwalitatief hoogwaardige gerechten

Binnen onze formule kun je jouw klanten een optimale kwaliteit en service bieden die uniek is in de foodbezorging.

Hasta la vista.

Taco Mundo franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Taco Mundo, Apeldoorn

Ter overname: Succesvolle Taco Mundo vestiging in Apeldoorn! Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op ...

Horeca
Overnameprijs

Er is een eigen vermogen benodigd van € 30.000

Omzet

€ 400.000 – € 500.000

Adres

Molenstraat 199, 7321 BE Apeldoorn, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Taco Mundo, Spijkenisse

Taco Mundo Spijkenisse is gevestigd op de Oostkade 26 op een steenworp afstand van het centrum van Spijkenisse. Sinds de opening van de vestiging in 2019 is het een groot succes. Inmiddels is de Mexicaanse keuken erg ...

Horeca
Overnameprijs

€ 30.000 eigen vermogen

Omzet

€ 450.000 - € 550.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Oostkade 26, Spijkenisse, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo

×