Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Taco Mundo

DE TACO MUNDO FRANCHISE FORMULE

Taco Mundo is de eerste én enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken en een van de grote spelers in de Maaltijdbezorging. De Taco Mundo succesformule biedt franchisenemers uitstekende mogelijkheden en kansen om te ondernemen.

Taco Mundo is in 2000 opgericht door Tom Filippini die na jarenlang in Mexico te hebben gewoond besloot de Mexicaanse keuken naar Nederland te halen. Een gewaagde stap destijds aangezien maaltijdbezorging nog relatief nieuw was en het bezorgen van Mexicaanse maaltijden niet bestond. Het bleek achteraf een gouden greep want Taco Mundo is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste maaltijdbezorgers in Nederland.

Ons menu bestaat uit kleurrijke en vooral smakelijke Mexicaanse gerechten waar wij een verrassende draai aan hebben gegeven. De ingrediënten die wij gebruiken zijn vers en van goede kwaliteit, omdat we alleen met de beste leveranciers samenwerken. Alle gerechten worden vers bereid zodat onze klanten kunnen genieten van een uitstekende kwaliteit en heerlijke smaken. Bestellen bij Taco Mundo is genieten van lekker eten zonder schuldgevoel achteraf.

Als franchiseondernemer bij Taco Mundo ben je wel je eigen baas, maar sta je er dus nooit alleen voor. Je hebt collega’s waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een coach die je gevraagd en ongevraagd adviseert. Je kunt je focussen door met het door jou samengestelde team de klanten in jouw rayon de beste kwaliteit en service te bieden door perfecte uitvoering van de formulerichtlijnen. De richtlijnen zijn uitgewerkt in het digitale handboek. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

Taco Mundo’s missie is iedereen lekkere Mexicaanse gerechten én een goed gevoel te bezorgen met als kernwaarden: kleurrijk, verassend, betrouwbaar en toegankelijk! Wij blijven innoveren om elke dag nog beter te worden. Op dit moment zijn er 37 vestigingen verspreid door heel Nederland en we blijven groeien middels franchise.

FRANCHISEKANSEN VOOR JOU

Taco Mundo franchise heeft een groot groeipotentieel en dus ook voor haar franchiseondernemers! Want maaltijdbezorging is booming en Mexicaans is hot! Nederlanders lieten in 2021 voor 3,4 miljard euro aan eten thuisbezorgen, ruim twintig procent meer dan een jaar eerder. Taco Mundo franchise, de enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, groeit hard mee.

Er zijn uitstekende mogelijkheden voor franchiseondernemers in steden met omstreeks 50.000 huishoudens, zoals Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Deventer, Ede/ Wageningen, Haarlem (2e locatie), Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoofddorp, Utrecht, Nijmegen, Utrecht (2e en 3e locatie) en Venlo

TACO MUNDO FRANCHISENEMER WORDEN

  • Taco Mundo is een bewezen en unieke formule
  • De Mexicaanse keuken is hot
  • Maaltijdbezorging is en blijft booming
  • Onderscheidend assortiment
  • Kwalitatief hoogwaardige gerechten

Binnen onze formule kun je jouw klanten een optimale kwaliteit en service bieden die uniek is in de foodbezorging.

Wil jij als franchisenemer gaan ondernemen en word je enthousiast van ons verhaal? Dan komen we graag met je in contact. Vul het franchiseformulier in op onze website TacoMundo.com.

Hasta la vista.

Taco Mundo franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo