Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Vegan Heroes

Ondernemen bij Vegan Heroes

Vegan Heroes zijn begin 2019 begonnen als dark kitchen op Strijp-S, Eindhoven. Zodra onze deuren opengingen explodeerden we, en niet veel later ging de locatie open voor afhaal en uiteindelijk als restaurant. Na bijna twee jaar met ups en downs, is Vegan Heroes nog steeds het veganistische liefje van Eindhoven met een tikkeltje brutale instelling en een rebels karakter. Toegeeflijk, lekker, toegankelijk en met veel hart. Want dat is waar Vegan Heroes voor staat, de toekomst, gevuld met vriendelijkheid, mededogen en een beetje pittig.

Delivery of restaurant

Met ondersteuning van een professioneel team en veel ervaring op de werkvloer, wil Vegan Heroes haar concept verder laten groeien via franchise. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvolle uitrol, met ondersteuning van een ervaren FranchiseAdviseur. De formule is uitgewerkt in een franchise handboek waarin alle spelregels van de formule zijn uitgewerkt. Zo stap je in een rijdende trein en geniet je direct van alle voordelen.

De ideale kandidaat heeft affiniteit en ervaring in de horeca en beschikt over leiding gevende kwaliteiten. Horeca vraagt om beschikbaarheid op onregelmatige tijden. We bieden je de kans mee te groeien op een super populair product waar enorme groei in zit.

Wat heb je nodig?

We zoeken samen naar een geschikte locatie, waarbij je een exclusief gebied toegewezen krijgt. De benodigde investering bedraagt (afhankelijk van een aantal factoren) omstreeks € 200.000,-

Toegevoegde waarde van Vegan Heroes

  • Uitstekende inkoopcondities
  • Merknaam met loyale groep gasten
  • Centrale marketing ter bevordering van de zichtbaarheid en genereren van nieuwe gasten
  • Centrale administratie (optie)
  • Veel back office ondersteuning
  • Ervaren team ondernemers en specialistische ondersteuning van de FranchiseAdviseur waardoor een vliegende start gemaakt kan worden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier!

 

Ontvang gratis meer informatie over Vegan Heroes

Meer informatie over franchisen bij

Vegan Heroes