Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Verhage

Voor jou van Verhage!

Verhage is een franchiseformule met ruim 50 jaar aan historie. Oprichters Joop en Pim Verhage maken weliswaar geen deel meer uit van de organisatie, nog steeds zijn we een écht familiebedrijf; informeel, laagdrempelig en altijd met het vizier op de lange termijn. Vroeger de cafetaria op de hoek, tegenwoordig een allround eetgelegenheid waar je terecht kan voor lunch, borrel en diner.

Ondernemen bij Verhage

Hoewel een gezonde omzet niet onbelangrijk is, geloven we heilig in het bieden van kansen en opleiden van onze mensen. Niet voor niets is ruim de helft van onze huidige ondernemers ooit begonnen als medewerker — net als alle directieleden van de Verhage Horeca Groep.

Verhage is een franchiseformule, wat betekent dat alle stores worden geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers ofwel franchisenemers. In ruil voor een maandelijkse franchisefee krijgen zij de beschikking over de naam, expertise, ervaring en knowhow van de Verhage Horeca Groep.

Voordelen van ondernemen bij Verhage

We kunnen natuurlijk net zoals alle concullega’s een rits met dezelfde voordelen opnoemen, maar dat is niet onderscheidend te noemen. Nee, wij komen liever in persoonlijk contact met jou en dan ga je vanzelf voelen hoe onderscheidend wij zijn.

Wie ben jij?

Wij passen bij elkaar als:
● je gezond boerenverstand weet om te zetten in acties
● je weet hoe je een team moet bouwen en onderhouden
● gastvrijheid door je aderen stroomt
● je weet om te gaan met veranderingen en tegenslagen
● je het liefst ook nog ergens een spaarpotje hebt met voldoende inhoud.

Ontvang gratis meer informatie over Verhage

Meer informatie over franchisen bij

Verhage

×