Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij WASBAR

WASBAR Franchise

Waar voorheen de horeca een plek was om vooral gezellig een hapje of drankje te kunnen nuttigen, zijn de tijden nu veranderd. Jezelf onderscheiden met alleen maar een goed product is niet meer genoeg. Gasten zijn naast een goede en verrassende maaltijd en een lekker drankje tegenwoordig ook op zoek naar beleving. En dat is precies wat wij met ons concept bieden. WASBAR franchise is bijzonder, onderscheidend, bekroond en staat als een huis. Wij zijn net even anders dan de rest!

Wat is WASBAR Franchise?

WASBAR is een innovatieve formule die zich in België al bewezen heeft: een all-day restaurantformule met tafelbediening rond een wasserette thema. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, een gezellig borrelmoment of een lekker diner; wij garanderen een complete en kwalitatieve ervaring die je trek en dorst zal stillen. Bij WASBAR franchise hanteren we onze eigen, originele recepten. Denk daarbij aan onze beroemde warme Bagel Burgers met knapperige wafelfrietjes, maar ook aan maaltijd salades, crispy bacon pancakes, sharing dishes & vegan dips. Het drankassortiment varieert van verse fruitsappen over spectaculaire lattes tot aan cocktails voor onvergetelijke borrelmomenten.

Als onderscheidend Instagrammable concept worden wij sinds 2012 in België voornamelijk gevonden door een trendy en jonge doelgroep in stadsgebieden. Toch is iedere publieksgroep welkom voor een natje en een droogje in onze gezellige club. We zijn een eigentijdse, stedelijke huiskamer waar je je welkom voelt om te genieten. Denk aan een trendy interieur, knusse meubels, veel hout en een speelse knipoog naar het wassen en drogen. Bij WASBAR kan je een wasje draaien, terwijl je afspreekt met vrienden om iets te eten en te drinken. Kortom; voel je helemaal thuis bij WASBAR franchise!

WASBAR franchise wil de grens over en is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisepartners die mee willen delen in ons succesverhaal en de formule in Nederland groot willen maken.

Wil jij.. ?

 • Een eigen onderneming begeleid starten met een beproefde, unieke formule en gemiddelde jaaromzet van € 1.000.000
 • Actief meewerken in én aan je zaak
 • Ondernemen in de horeca met permanente focus op kwaliteit en gastgerichtheid
 • Zowel gasten als personeel enthousiasmeren voor het merk
 • Steunen op de begeleiding, kennis en ervaring van een internationale restaurantgroep met een franchise succes ratio van 95%
 • Gebruikmaken van onze kwalitatieve producten en innovaties
 • Na een doorgedreven training voorbereid zijn om de deuren van je eigen WASBAR-restaurant te openen

Heb jij.. ?

 • Een hart voor WASBAR en de horeca
 • Een lokale ondernemersgeest met de nodige toewijding en het verantwoordelijkheidsgevoel om een succesvolle zaak uit te bouwen
 • Een hands-on mentaliteit
 • Een gast- en kwaliteitsgerichte focus
 • De vaardigheden om een team aan te sturen, te coachen en motiveren
 • Een gezonde financiële basis

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze WASBAR-familie!

Ontvang gratis meer informatie over WASBAR

Meer informatie over franchisen bij

WASBAR

×