Inschrijven Seminar MKBasics

DK Louis van Gaal 3DVoortaan bent u niet 2, maar 12 jaar verantwoordelijk voor de kosten van (ex)werknemers. De nieuwe ziektewet & WIA betekent nogal wat voor u. Een “fit” team wordt nu nog belangrijker! 

Op woensdagmiddag 9 juli a.s. organiseert Mkbasics.nl een bijeenkomst  transpiratie & inspiratie: “hoe smeed je wereldkampioenen” bij Inn Style in Maarssen. Als relatie van First Formula kunt u deze bijeenkomst gratis bijwonen.

Op 9 juli laten we u eerst een beetje transpireren. De specialisten van de arbodienst mkbasics.nl praten u bij over de eigen en geconstateerde ervaringen met betrekking tot de nieuwe Ziektewet.

We staan kort stil bij de inhoud, komen met recente voorbeelden waar bedrijven tegen aanlopen en leggen uit hoe u in 9 concrete stappen aan de slag kunt om de risico’s te beheersen. Na afloop krijgt u deze 9 stappen in een whitepaper als naslagwerk mee.

Jeroen Visscher en Jurgen Frumau zullen u inspireren. Zijn schreven het boek ”Louis van Gaal: hoe smeed je wereldkampioenen” dat medio mei uitkwam voor de 16,8 miljoen bondscoaches van Nederland. Jeroen en Jurgen zijn beiden adviseur bij Turner en als gastdocent betrokken bij de opleiding Coach Betaald Voetbal.

De centrale vraag die ze op 9 juli zullen beantwoorden is: Welke activiteiten kan je als coach uitvoeren om de prestaties van je team te verbeteren? In de voetbal, de sport en het bedrijfsleven.

Ze voerden gesprekken met meer dan 25 topcoaches. Het resultaat is het interventiemodel voor topcoaches: in de sport én in het bedrijfsleven. Jeroen en Jurgen zullen dit model presenteren en laten zien op welke manier elke sportcoach en professional dit kan gebruiken. Tijdens de bijeenkomst zullen zij zeer interactief met het interventiemodel met u als deelnemer aan de slag gaan.

Een waardevolle en leuke middag, met handvatten en vernieuwde inzichten, is gegarandeerd!

Programma

– 13.30    ontvangst

– 14.00    Transpiratie

–  Nieuwe Ziektewet & WIA (Rik Nijkamp /Cisca Companjen)

– 14.45    Inspiratie

–  Hoe smeed je wereldkampioenen (Jeroen Visscher en Jurgen Frumau)

– 16.45    Borrel

 

 

Locatie

Inn Style, Herenweg 55, 3602 AN in Maarssen

Het enige wat u hoeft te doen is u in te schrijven voor deze bijeenkomst, maar doe dat snel want er zijn maar 50 beschikbare plaatsen!