Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Livera

Over Livera franchise

Livera werd opgericht in 1969 door een aantal ondernemers die de krachten bundelden tegen de opkomende concurrentie. Nu, ruim 50 jaar later, is Livera niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wij zijn dé bodyfahionspecialist van Nederland met ruim 100 winkels en een webshop. Zo hebben wij een naamsbekendheid van 98% en worden hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

In 2014 werd Livera overgenomen door Chantelle Lingerie (CL), een Frans familiebedrijf en eigenaar van de merken Chantelle, Passionata en Femilet. Met deze overname werd een nieuwe koers ingezet, met zeer goede marges en de invoer van een uniek consignatiemodel; je betaalt alleen voor hetgeen je verkoopt. Je hoeft dus de collectie niet voor te financieren, een constructie die, zeker in het kader van de verdere verticalisering binnen de retail, goed van pas komt voor ondernemers.

Onze strategie en collectie

In maart 2019 introduceerden wij onze Reveal Beauty strategie. Daarmee zeggen we dat vrouwen vooral zichzelf mogen zijn, zichzelf mogen laten zien, zonder dat zij zich daarbij moeten laten leiden door de perfecte plaatjes op social media.

Onze wisselende collectie bestaat uit prachtige lingerie, bad- en nacht/lounge mode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit onze eigen merken; Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het hogere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met de collectie van bekende A-merken.

Voordeel franchise bij Livera

Als franchisenemer van Livera heb je een aantal grote voordelen waaronder

  • Eigen ondernemer zijn, maar met de voordelen van een formule
  • 98% naamsbekendheid
  • Uniek consignatiemodel, je betaalt wat je verkoopt
  • Recht van retour
  • Uitstekende, gegarandeerde marge op artikelen van de eigen merken
  • Groot aanbod in lingerie, bad- en nacht/lounge mode
  • Profiteren van landelijke marketing zonder daarvoor extra te betalen
  • 1 vast aanspreekpunt voor al je vragen

Interesse in Livera franchise?

Met Livera combineer je het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kies je voor Livera, dan maak je gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij je veel werk uit handen. Zo haal je steeds het beste uit je klanten en uit jezelf.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Livera

Meer informatie over franchisen bij

Livera

Recent bekeken formules

×