Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Lincherie

Ondernemer worden? Lincherie zoekt franchisenemers

lincherie-franchise

Zin in een eigen Lingerie franchisezaak, in jouw stad?

Bij Lincherie franchise geloven we in de innerlijke schoonheid van vrouwen en streven we ernaar om hun zelfvertrouwen te vergroten door de impact van de juiste lingerie op hun uitstraling te benadrukken. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn we in staat om vrouwen de perfecte pasvorm te bieden, op maat van hun lichaam, levensstijl en persoonlijkheid.

Onze collectie omvat een stijlvol en gevarieerd assortiment van top A-merken die aansluiten bij de modebewuste doelgroep. De kracht van onze franchise ligt in de samenwerking tussen zelfstandige en ambitieuze ondernemers, die samenwerken met het retailteam van Van de Velde om de ultieme lingerie-ervaring voor hun klanten te creëren.

lincherie-franchisenemer
Onze Lincherie franchise-troeven:

Onze positionering

De positionering van Lincherie franchise is uniek in de Nederlandse markt. Gebaseerd op het overtuigende en betrouwbare concept van Lingerie Styling, bieden we bij Lincherie franchise een hoogwaardige service dankzij onze goed getrainde Lingerie Stylistes. Ons doel is ervoor te zorgen dat elke vrouw de perfect passende bh draagt.

Ons winkelconcept

Het winkelconcept is duidelijk herkenbaar. Het is eigentijds, elegant en exclusief, met een trendy inrichting, gebruik van hoogwaardige materialen en een ruime, lichte indeling. Onze paskamers zijn royaal en comfortabel, waar we kwalitatief hoogstaand advies bieden. Onze klanten ervaren een warme, gastvrije sfeer waarin ze zich thuis voelen, ongeacht hun behoeften of wensen.

lincherie-ondernemen

Ons merkenbeleid

De Lincherie-collectie bestaat uit hoogwaardige premiummerken die aansluiten bij het midden-hogere segment waar Lincherie franchise actief is. We hanteren strenge normen, maar dat is precies wat we en onze gewaardeerde klanten verwachten. Natuurlijk bieden we onze ondernemers ondersteuning bij de inkoop van zowel zomer- als wintercollecties. Bovendien kunnen ze profiteren van de kennis en ervaring van collega-ondernemers en hebben ze toegang tot een uitgebreid marketingplan dat volledig is uitgewerkt.

Zelfstandige ondernemers

Succes bereiken we niet in ons eentje. We hebben enthousiaste ondernemers zoals jij nodig, die zelfstandig zijn en een passie hebben voor mode. Ben jij net zo toegewijd aan ondernemerschap, uitmuntende klantenservice, hoogwaardige premiummerken en trendy collecties als wij dat zijn? Als je een gedreven ondernemer bent met liefde voor kwaliteit en lingerie, dan willen we graag met jou in gesprek komen!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Lincherie

Meer informatie over franchisen bij

Lincherie

Recent bekeken formules

×