Jonge ondernemers bloeien op bij New York Pizza
New York Pizza blijft groeien en zet nu ook in op kleinere plaatsen, waar minder concurrentie is en de kans op succes groot. Joost Geurtsen, Chief Marketing Officer bij New ...
Fors groeiende formule backWERK zoekt lokale helden
backWERK heeft inmiddels 54 vestigingen in Nederland op high-traffic locaties waar tienduizenden mensen langslopen. De fase van startup is daarmee voorbij. “We gaan zelfs in sneltreinvaart door de scale-up-fase heen.” Managing ...
Franchisepartner Alex Abdennader van backWERK: ‘Mijn beste advies: trainen, trainen, trainen’
Alex Abdennader en zijn vrouw werkten in de horeca voordat ze enkele jaren geleden besloten voor zichzelf te beginnen. Ze gingen op zoek naar een strak en solide concept en ...
backWERK draait dubbele cijfers ten opzichte van pre-coronaperiode
Aan de basis van het backWERK-model ligt een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Verse producten die je kunt eten in een fijne ambiance en waar je zeker niet de hoofdprijs voor ...
backWERK mikt op verdubbeling aantal vestigingen
‘Op de zaak passen zit niet in ons DNA’ Als Managing Director van backWERK Remco Oosterink tijd heeft voor een lunch bij een van de 42 vestigingen in Nederland, slaat hij ...
Multifranchisen bij backWERK
Bert Muller is franchisenemer van maar liefst zes vestigingen van backWERK. “Op mijn 55e kon ik terugkijken op een goedgevulde carrière, verschillende directiefuncties bij familiebedrijven en gewerkt bij McDonald’...
backWERK op Groningen CS
backWERK heeft in Groningen haar 3e zaak geopend. Het filiaal is gevestigd op het centraal station van de hoofdstad van de provincie. Dit is tevens backWERK's zevende vestiging die ze ...