Restaurant ’t Zusje opent 37e vestiging in Zaandam
’t Zusje breidt haar succesverhaal uit met de opening van ’t Zusje Zaandam op vrijdag 17 januari 2025. Een pand met karakter 't Zusje Zaandam bevindt zich in een prachtig gerenoveerd historisch ...
Franchise ondernemer Kevin start zijn droombaan bij Toastable Arnhem
Start van de herfstvakantie, mooi moment om de deuren te openen en Arnhem te verwennen met de allerlekkerste tosti’s van Nederland bij Toastable. In deze tijd een horeca onderneming ...
Eerste franchisenemers Toastable: Rodney en Max
Toastable is in 2012 in Amsterdam begonnen tosti’s te maken en medio maart 2022 opende de eerste franchise vestiging in Almere. Nu ruim twee maanden na de opening delen Rodney en ...
Toastable opent nieuwe franchisevestiging in Almere
In maart opent Toastable haar eerste franchiserestaurant in Almere. Het concept is tien jaar geleden opgericht door eigenaar Bartjan Hendriksen. In 2021 maakte Toastable bekend om er een franchiseformule van te ...
“Dit is een goede tijd om te starten in de horeca” aldus Toastable directeur
Franchiseformule Toastable was recentelijk te zien in het tv programma De Barometer op RTLZ. Bartjan Hendriksen, franchisegever van Toastable, nam daar het woord en gaf de vele voordelen aan van ...
Het verhaal van kersverse franchiseformule Toastable
Franchiseformule Toastable is een lunchroom met veel vaste klanten. De focus van de formule ligt op tosti’s. Bartjan Hendriksen, eigenaar Toastable, wil uitbreiden door middel van franchise. In het ...
Waarom je juist nu een onderneming in de horeca moet starten
Bartjan Hendriksen, eigenaar Toastable, legt uit waarom je juist nu een onderneming in de horeca moet starten. In tijden dat veel veranderingen plaatsvinden moet je altijd een stap zetten. Er ...