Succes in franchising kent geen leeftijd
Toen Gianmarco Tutone op 23-jarige leeftijd besloot ondernemer te worden, had hij geen ervaring in de horeca. Opgeleid als elektricien, loodgieter en engineer, koos hij desondanks voor een totaal andere ...
Een strategische kijk op cijfers: De juiste KPI’s kiezen
Als financieel verantwoordelijke in een franchise organisatie weet je dat cijfers een belangrijke rol spelen. Ze helpen je beslissingen te nemen, inefficiënties identificeren en risico's beheersen. Maar welke cijfers ...
BoulesBitesBar | Hoe Yuki voor rust en stabiliteit zorgt in de hectiek van de horeca
Sebastiaan werd in 2020 Area Manager van de vestigingen van BoulesBitesBar in Breda en Eindhoven. BoulesBitesBar, kortweg BBB, is een nog jonge franchiseorganisatie met een uniek concept, een mix van gemoedelijk ...
Hoe Taco Bell Nederland met hulp van Yuki verovert
Het Internationale fast service restaurant Taco Bell heeft in Nederland inmiddels zes filialen, maar ze zijn zeker niet uitgegroeid. Met behulp van innovatieve technologie gaan ze Nederland verder veroveren. Om ...