Dagelijks archief: Bagels & Beans


Bagels & Beans ziet groeimogelijkheden na opening horeca

Datum:

Bagels & Beans kijkt met een positieve blik vooruit naar de tweede helft van 2021. Dat betekent ook dat er nieuwe franchisenemers gezocht worden om de formule te laten groeien zodra de horeca weer open kan. Speciaal voor iedereen die benieuwd is wat het inhoudt…
▶ Lees meer…


Bagels & Beans organiseert ‘Buitenkans’

Datum:

Bagels & Beans organiseert ook dit jaar weer het evenement waarbij potentiële franchisenemers kennis kunnen maken met de formule. Eerdere activiteiten die het bedrijf heeft georganiseerd zijn het (online) franchise ontbijt of de Bagels & Beans Biketour. De ‘Buitenkans’ is aangepast aan de huidige lockdown….
▶ Lees meer…


Bagels & Beans organiseert evenement voor ondernemers

Datum:

Lockdown of niet, Bagels & Beans blijft contact houden met bagelfans. Zo krijgen potentiële bagelbazen in februari en maart de kans om kennis te maken met het ondernemerschap tijdens de Bagels & Beans Buitenkans. Voor iedereen die wil weten hoe het is om een eigen…
▶ Lees meer…


Lizan van der Pol nieuwe mede-eigenaar Bagels & Beans

Datum:

Bagels & Beans, de espressobar en lunchroomketen, heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie van de franchiseformule. Ninande…
▶ Lees meer…


Bagels & Beans verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten

Datum:

Bagels & Beans en Jumbo Supermarkten zijn een samenwerking gestart. Vanaf deze week zijn de biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle bagelliefhebbers de bagels zelf thuis kunnen afbakken en beleggen. Dit…
▶ Lees meer…


Oprichter Ronald Bakker: “De horeca is geen verzameling cijfers maar een verzameling mensen.”

Datum:

“In een wereld waar bijna alles tot stilstand is gekomen, zijn onze franchiseondernemers dag in, dag uit bezig om hun bedrijf overeind te houden. Continu druk met het blij maken van gasten en het waarborgen van hun gezondheid. Daarnaast zit gastvrijheid in hun DNA…
▶ Lees meer…


ga naar oudere nieuwsberichten

Zoeken

Gebruik deze zoekfunctie om het gehele nieuwsarchief te doorzoeken

Categorieën

Archief