Dagelijks archief: de beren restaurants


De Beren organiseert Franchise open dag

Datum:

De Beren restaurants is hard aan het groeien. Om verdere groei te realiseren is de horecaketen altijd op zoek naar ervaren leidinggevenden en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Berenbeleving. De horecaketen organiseert een open dag om meer…
▶ Lees meer…


De Beren restaurants opent 42ste vestiging op Breepark Breda

Datum:

Bredanaren kunnen vanaf dinsdag 26 november aanschuiven voor een uitgebreide lunch, een royaal diner of een gezellige borrel bij De Beren restaurants. De Rotterdamse restaurantketen opent haar 42ste vestiging pal naast bioscoopgigant Kinepolis op het grootste evenementengebied van het zuiden: Breepark in Breda. Het Bredaase…
▶ Lees meer…


Grand Café Het Postkantoor overgenomen door De Beren restaurants

Datum:

De Beren restaurants neemt de drie vestigingen van Grand Café Het Postkantoor in Drenthe over. De Rotterdamse horecaformule strijkt daarmee voor het eerst neer in het noordoosten van het land. Op vrijdag 8 november tekenden Ad Schaap, CEO De Beren restaurants, en voormalig eigenaar Albert…
▶ Lees meer…


Video: Een kijkje in de keuken bij De Beren Restaurants

Datum:

 Vlogger Lieke van der Plas draait een avond mee in de keuken bij Sander van De Beren Restaurants. In deze wervingsvlog is te zien hoe Lieke zonder enig kooktalent, maar met een beetje inzet en een glimlach het keukenteam helpt gerechten te bereiden.  


De Beren eetcafé Roosendaal wordt omgetoverd tot restaurant

Datum:

Na een flinke verbouwing van drie weken, maakt Beren eetcafé Roosendaal zich klaar voor een feestelijke heropening als restaurant De Beren Roosendaal. Het pand aan de Borchwerf II is één van de laatste ‘oude Berencafés’ die in de nieuwe huisstijl van de populaire horecaketen De…
▶ Lees meer…


De Beren groeit van Rotterdams restaurantje uit tot landelijke spareribsspecialist

Datum:

Restaurantketen De Beren – befaamd om de saté en spareribs van de houtskoolgrill – groeit hard. Sinds de overstap naar een franchiseketen gaat er elke zes weken een nieuw restaurant open. Landelijke operatie De keten telt inmiddels zestig vestigingen en koerst af op een omzet…
▶ Lees meer…


ga naar oudere nieuwsberichten

Zoeken

Gebruik deze zoekfunctie om het gehele nieuwsarchief te doorzoeken

Categorieën

Archief

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class