Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Expert

‘Een Expertondernemer staat nooit alleen’

WORD OOK EEN EXPERT!

Lokaal zelfstandig ondernemerschap
Een eigen onderneming starten is makkelijker als je een team van Experts klaar hebt staan om je te helpen met al je vragen bij het ondernemen. Door gebruik te maken van elkaars expertise zorgen we voor een sterke formule, zowel online als offline.

Word zelf een Expert
Wil jij ook dagelijks ’t verschil als ondernemer of bedrijfsleider maken en zelf een Expert in ondernemen worden? Begin dan een eigen Expertzaak! Als toonaangevende winkelformule op het gebied van consumentenelektronica zoeken we (jonge) ondernemers die hun eigen Expertwinkel willen starten of een bestaande Expertwinkel willen overnemen. Met een netwerk van 135 winkels in Nederland en wereldwijd meer dan 7.000, streven we elke dag naar de hoogste kwaliteit, de beste service en persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Een succesformule voor resultaat
Binnen onze succesformule krijg je als (beginnend) ondernemer optimale ondersteuning op alle fronten. Van gezamenlijke inkoop tot moderne automatisering. Van een krachtige winkelformule tot aan succesvolle marketing van een sterk merk. Alles is aanwezig en we staan klaar om je te helpen zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Een Expertondernemer staat nooit alleen.

Interesse?
Neem een kijkje op www.ondernemenmetexpert.nl of vraag meteen onze brochure aan.
Expert franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Expert

Meer informatie over franchisen bij

Expert

Recent bekeken formules