Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij HiFi Klubben

Bij HiFi Klubben Franchise weten we niks van koelkasten, haardrogers of frituurpannen. Maar wel alles van goed geluid. Wij hebben liefde voor muziek, humor en passie voor onze producten. Wij hebben een heel sterk ‘wij’-gevoel. Dit resulteert in “de HiFi Klubben Experience’’. Hierbij ligt de focus op onze klanten: de klant staat bij ons écht op nummer één.
Wat doen we?

Wij zijn dé leverancier van goed geluid, voor iedere muziekliefhebber die een goed kwaliteitsproduct zoekt. HiFi Klubben Franchise is opgericht in 1980 en heeft ongeveer 100 winkels in Nederland, Duitsland en Scandinavië. Naast de succesvolle winkels bieden we onze producten ook online aan. Dit doen we via onze Nederlandse webshop. Hiermee zijn wij de grootste onafhankelijke retailer in kwaliteitsaudio- en video apparatuur van Europa.

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

In 2000 zagen wij als één van de eersten in de HiFi-branche de mogelijkheden van MP3 en gecomprimeerd geluid. Óók waren wij erg snel met ‘flatscreens’ voor particulieren. Daarnaast hebben we een afdeling kwaliteitsbewaking en service. Dit hebben we zodat we vrijwel alles in eigen huis houden. Dit is een erg belangrijke kwaliteitsgarantie naar onze klanten. Dit garandeert dat wij onze producten van binnen en buiten kennen!

Start je franchise bij HiFi Klubben?

Als jij liefde voor muziek en gevoel voor goed geluid hebt, en tegelijkertijd een echte ondernemer bent. Dan is HiFi Klubben franchise iets voor jou! Als franchisenemer leid jij je eigen HiFi Klubben winkel. Met een prijswinnend product assortiment, bedien jij klanten binnen ieder budget. Met jouw enthousiasme over muziek en onze producten kun jij klanten een goede aankoopbegeleiding bieden. Als organisatie willen wij dat jij je eigen winkel tot een groot succes maakt. Passie overdragen naar jouw medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom zal de professionele organisatie van HiFi Klubben Franchise je op alle mogelijke terreinen ondersteunen bij de bedrijfsvoering.

Wat bieden wij?
 • Een onderscheidende winkelinrichting.
 • Centraal gestuurde inkoop van kwaliteitsmerken.
 • Interne opleiding in de winkels en een e-learning.
 • Ondersteuning door lokaal Nederlands Country Management voor commerciële zaken.
 • Centraal geleide online en offline marketing, door de marketingafdeling in Denemarken.
 • Gecentraliseerde boekhouding zodat jij je op klanten en ondernemen kan richten.
 • Eén Nederlandse webshop met revenu voor jouw eigen winkel op basis van verzorgingsgebied.
 • Professionele en landelijke opererende installatiedienst en reparatieservice.
 • Projecten afdeling voor begeleiding bij nieuwbouw en verbouw van privé en zakelijke klanten.
 • Een exclusief eigen huismerk Argon Audio.
 • Nieuw ERP systeem per 1 mei 2021.

 

Bij HiFi Klubben Franchise kijken we er naar uit om samen met jou een nieuw avontuur aan te gaan! Meer weten over deze formule? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

HiFi Klubben FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over HiFi Klubben

Meer informatie over franchisen bij

HiFi Klubben

Recent bekeken formules