Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Mudmasky

MOGELIJKHEDEN BIJ MUDMASKY FRANCHISE

Mudmasky franchise is een toonaangevend merk in hoogwaardige transparante huidverzorgingsproducten, met een assortiment dat onder meer pH-gebalanceerde gezichtsmaskers, haarverzorgingsmaskers en serums omvat. Met meer dan 200.000 online beoordelingen is ons Facial Detox Purifying Recovery Mask het meest gewaardeerde kleimasker in Amerika.

Sinds de oprichting in 2015 is Mudmasky franchise actief in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika, waarbij in 2022 meer dan 2 miljoen Mudmasky-producten zijn verkocht, allemaal via online platforms.

Gezien dit succes streven we naar verdere internationale expansie en zijn we op zoek naar individuen in Nederland die willen bijdragen aan de groei van Mudmasky franchise. Mudmasky biedt een unieke franchisemogelijkheid waarbij je verantwoordelijk wordt voor een specifiek rayon in Nederland, gericht op het bezoeken en binnenhalen van schoonheidssalons als partners.

FRANCHISEMOGELIJKHEDEN BIJ MUDMASKY

Mudmasky franchise biedt unieke mogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van ons bewezen concept. Als franchisenemer bij Mudmasky krijg je de kans om een digitaal platform te beheren als jouw eigen virtuele winkel. Je bedient uiteindelijk meer dan 100 B2B-klanten, waarbij zowel schoonheidssalons via jouw eigen Mudmasky-platform bestellen.

Voordelen van het franchisen bij Mudmasky zijn:
  1. Geen overheadkosten: Mudmasky franchise biedt een “future-proof” franchiseformule waarbij je geen dure winkelpanden hoeft te huren. Jouw focus ligt op het bereiken van schoonheidssalons in jouw toegewezen rayon.
  2. Geen personeelskosten: Je hoeft momenteel geen team aan te sturen of maandelijks salarissen uit te betalen. Eventuele nieuwe franchisenemers die je aanwerft, werken onafhankelijk op provisiebasis.
  3. Geen franchisefee: Bij Mudmasky franchise hoef je geen vergoedingen af te staan aan de formule. Je doet uitsluitend je inkoop en hebt in het eerste jaar geen minimale inkoopverplichting.
  4. Volledige vrijheid: Je speelt een actieve rol bij het opzetten van marketingmateriaal voor in de schoonheidssalons. Bovendien word je betrokken bij het management in Amerika, Engeland en Nederland, waarbij jouw input altijd serieus wordt genomen.
WIE ZOEKEN WIJ?

Bij Mudmasky franchise zijn we op zoek naar franchisenemers die volledig achter ons concept staan. We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie, en delen graag alle informatie over onze producten en ingrediënten. Affiniteit met de schoonheidsindustrie is een vereiste.

Voor ambitieuze ondernemers die willen profiteren van de groeipotentie van Mudmasky franchise, bieden we een unieke kans om deel uit te maken van ons succesverhaal en een cruciale rol te spelen in het opbouwen van ons merk in Nederland.

Ontvang gratis meer informatie over Mudmasky

Meer informatie over franchisen bij

Mudmasky

Recent bekeken formules

×