Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Mudmasky

Mudmasky franchise formule

Mudmasky is dé specialist in hoogwaardige transparante huidverzorgingsproducten, waaronder pH-gebalanceerde gezichtsmaskers, haarverzorgingsmaskers en serums. De Facial Detox Purifying Recovery Mask is met meer dan 200.000 reviews online, het meest beoordeelde klei masker van Amerika.

Mudmasky is opgericht in 2015 en is sindsdien actief in Nederland, Duitsland, Engeland, en Amerika. In 2022 heeft de formule meer dan 2 miljoen Mudmasky’s verkocht. Allemaal via online platforms. Omdat het concept zo succesvol is, wenst Mudmasky de internationale expansie verder door te zetten. Om deze reden is de formule op zoek naar franchisenemers in Nederland die bij willen dragen in de groei van Mudmasky. Mudmasky is de eerste franchiseformule ter wereld waarbij je ook de officiële webshop franchised.

Franchisen bij Mudmasky

Mudmasky.nl wordt jouw digitale winkel. Je hebt zowel B2B als B2C klanten. Zo bestellen zowel schoonheidssalons als particulieren via Mudmasky.nl. Het voordeel van franchisen bij Mudmasky is dat alle winst naar jou gaat. Andere voordelen die je als franchisenemer bij Mudmasky ervaart:

  • Geen overheadkosten: Mudmasky is een franchise formule die “future proof” is. Je huurt namelijk geen duur winkelpand, maar bent op weg naar jou klanten: schoonheidssalons.
  • Geen personeelskosten: je hoeft (nog) geen team aan te sturen en elke maand salarissen uit te betalen. Elke nieuwe franchisenemer die jij aanneemt, gaat onafhankelijk op provisie basis werken.
  • Geen franchisefee: je hoeft niks af te staan aan de formule, je doet uitsluitend je inkoop en je hebt het eerste jaar geen minimale inkoopverplichting.
  • Volledige vrijheid: je denkt actief mee aan het opzetten en creëren van bijvoorbeeld POS marketing materiaal voor in de schoonheidssalons. Daarnaast wordt je actief betrokken bij de bedrijfsvoering en het management in Amerika, Engeland en Nederland. Jouw input wordt altijd serieus genomen.

Wie zoeken wij?

Mudmasky is op zoek naar franchisenemers die volledig achter het concept staan. Bij Mudmasky houden we van eerlijkheid en transparantie. We zijn er juist trots op om precies te delen welke ingrediënten in onze producten zitten en waarom ze werken. Uiteraard is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de schoonheidsindustrie.

Bovendien is het belangrijk dat je een ondernemersgeest hebt. Daarnaast is het cruciaal dat je klantgericht bent. Je vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn en bent in staat om relaties op te bouwen.

Wil jij onderdeel worden van een concept met een groot groeipotentieel? We geloven in onze formule, en we zijn ervan overtuigd dat Mudmasky de Nederlandse markt kan veroveren. Als de eerste franchisenemer zul je een cruciale rol spelen in het opbouwen van ons merk en het laten groeien van onze aanwezigheid in Nederland.

Ontvang gratis meer informatie over Mudmasky

Meer informatie over franchisen bij

Mudmasky

Recent bekeken formules

×