Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Specsavers Zien en Horen

Het succes van Specsavers franchise

Specsavers, ’s werelds grootste particulier eigendom optiekketen, is wereldwijd marktleider met 1.700+ winkels in tien landen.

Wat Specsavers echt uniek maakt, is het sterke partnerschap, zowel tussen Specsavers en individuele winkels als binnen de winkels zelf. Elke winkel wordt gezamenlijk beheerd door een retailondernemer en een optiek- en/of audicien ondernemer, die nauw samenwerken met Specsavers. Dit heeft een indrukwekkend succesverhaal opgeleverd, waarbij Nederland de snelst groeiende optiekketen is geworden, met momenteel 142 winkels verspreid over het hele land. De afgelopen jaren hebben we consistent een groei van maar liefst 20% tot 30% per jaar gerealiseerd.

Onderscheidende formule

Specsavers is bijzonder onderscheidend, het geheim achter het succes is te danken aan twee belangrijke factoren:

  • Familiebedrijf met korte lijnen: Specsavers is opgericht in 1984 als een familiebedrijf, en dat is altijd zo gebleven. Zodra je met ons in gesprek gaat, merk je de sterke familiecultuur die bij ons heerst. Persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privébalans staan hoog in het vaandel. Wat opvalt, is de uitstekende balans tussen werk en privé die je als ondernemer bij ons ervaart. Je hoeft eigenlijk nooit je administratie, boekhouding of marketing vanuit huis te doen, noch in de avonden of weekenden. Zodra je de winkeldeur sluit, ben je echt vrij.
  • Het bedrijfsmodel: Specsavers Franchise is een oprechte samenwerking tussen ondernemers. De winkel wordt collectief beheerd door zowel een retailondernemer als een optiek- en/of audicien ondernemer. De retailondernemer heeft voornamelijk de commerciële verantwoordelijkheden, zoals het bieden van uitstekende service, verkoopactiviteiten en het aansturen van medewerkers. De optiek- en/of audicien ondernemer is gespecialiseerd vakman in zijn of haar vakgebied.

Partnerschap Specsavers: een win-winsituatie

Het Specsavers Franchise Partnerschap houdt in het kort in dat onze partners de vrijheid hebben om hun eigen koers te bepalen en de beloning te oogsten voor hun inspanningen. Tegelijkertijd genieten ze van de talloze voordelen die de samenwerking met Specsavers met zich meebrengt: de merkbekendheid, gunstige inkoopvoorwaarden, professionele administratieve ondersteuning en deskundige begeleiding op verschillende vlakken.

Ondernemen binnen het Specsavers partnerschap draait om gezamenlijke inspanningen. Dit betekent dat je zelfstandig opereert en tegelijkertijd elkaar versterkt door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Onze kernwaarden, namelijk service, kwaliteit, stijl en prijs, vormen de bouwstenen van het succes voor jouw eigen optiekwinkel.

De voordelen op een rij:

  • Uniek bedrijfsmodel
  • Maandelijkse managementfee
  • Zeer aantrekkelijke winstdeling
  • Training/opleiding: Intensief inwerktraject met stageperiodes. Duur: afhankelijk van ervaring
  • Continue ondersteuning in tal van opzichten: marketing, PR, financiële administratie, werving van personeel, training, inkoop en winkelinrichting.
  • Werken bij een gecertificeerde Great Place To Work!

 

Ondernemer worden bij Specsavers franchise? Klik op de oranje knop en kom in contact!

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Specsavers Franchise

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Specsavers Zien en Horen

Meer informatie over franchisen bij

Specsavers Zien en Horen

Recent bekeken formules

×