Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Welkoop

Welkoop franchise; de specialist in Tuin & Dier

Welkoop franchise is er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Dat doen we met ruim 2.000 medewerkers. Ons assortiment is te vinden in ruim 160 winkels in Nederland en op welkoop.nl. Onlangs werd Welkoop voor de 8e keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Tuinspeciaalzaak’ én voor de 9e keer tot ‘Beste Dierenspeciaalzaak’. Ook heeft de vakjury ons beloond met een award voor beste webwinkel in de categorie Tuin. Daar zijn we trots op!

Al meer dan 100 jaar

We zijn opgericht als boerencoöperatie. En al meer dan 100 jaar dé expert van alles wat groeit en bloeit in en rondom het huis. Met een praktisch aanbod. Deskundig personeel. En gedegen advies. Dat doet niemand ons na. Dat blijven we met trots uitdragen.

Gezonde wortels

Lekker bezig zijn met je buiten- en beestenboel. Steeds meer mensen ontdekken dat dat gelukkig maakt. En dat is natuurlijk goed nieuws voor Welkoop.

Door onze goede producten, maar vooral door de goede service en ons nuchtere karakter, zijn we de afgelopen jaren al flink gegroeid. Dat zijn gezonde wortels om op door te groeien. We willen meer Welkoop franchise winkels, verspreid over heel Nederland én meer consumenten aanspreken. Ook jonge gezinnen en mensen met een kleinere tuin of balkon.

Ons doel: dé landelijke omnichannel retailer worden voor tuin en dier

We willen de eerste retailer voor tuin en dier zijn waar mensen aan denken. In heel Nederland. Niet alleen vandaag. Maar ook morgen. Voor bestaande én nieuwe klanten. Via al onze kanalen, omnichannel. Dat vereist dat al onze kanalen, offline en online, actief met elkaar samenwerken. Zodat klanten ons altijd op dezelfde manier ervaren. Of ze nu iemand in één van onze Welkoop franchise winkels spreken of via de klantenservice, online bij ons shoppen, onze nieuwsbrief lezen of ons op televisie tegenkomen.

Onze merkwaarden

  • We zijn authentiek
  • We zijn deskundig.
  • We zijn behulpzaam.
  • We zijn dichtbij
  • We zijn verbonden.

Fullservice vanuit Apeldoorn.

Welkoop franchise is een fullservice organisatie. Vanuit ons splinternieuwe servicekantoor en DC in Apeldoorn Noord worden alle winkels ondersteund en bevoorraad. We kennen de afdelingen: Bouw & Winkelbouw, Category Management, Finance, Formule, HR, IT, Klantenservice, Marketing, Operations, Retailmanagement, Spacemanagement en Supply Chain.

Bouw mee aan de groei van een succesvolle formule.

Voor landelijke dekking en verdere groei van de formule, worden de komende jaren nieuwe winkels op locaties geopend waar Welkoop nog niet is gevestigd. Heb je een bestaande onderneming in de tuin- of dierbranche en wil je je graag aansluiten bij de Welkoop Formule? Of heb je een pand tot je beschikking dat geschikt is voor een Welkoop franchise winkel? Dan komen we graag in contact. Het kan ook voorkomen dat we een ondernemer zoeken voor een bestaande locatie.

Op www.ondernemenbijwelkoop.nl vind je alle informatie.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Ontvang gratis meer informatie over Welkoop

Meer informatie over franchisen bij

Welkoop

Recent bekeken formules

×