Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Welkoop

De Welkoop franchise formule

Welkoop franchise heeft een breed assortiment op het gebied van tuin en dier . Dit is geheel afgestemd op de behoefte van de consumenten en de seizoenen. Zo kan iedereen genieten van tuin en dier. Klanten van Welkoop kunnen rekenen op goede service van behulpzame en deskundige medewerkers. Welkoop heeft een coöperatieve agrarische oorsprong. Inmiddels is Welkoop franchise uitgegroeid tot een succesvolle consumentenformule met meer dan 150 winkels. Het bedrijf achter de Welkoop winkels is Welkoop Retail. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Welkoop Retail zijn gevestigd in Apeldoorn. Op het hoofdkantoor werken ruim 100 medewerkers hard om de marktpositie van 150 aangesloten vestigingen verder te ontwikkelen.

Geschiedenis van Welkoop

Welkoop franchise heeft al tientallen jaren een goede reputatie in Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Echter, de winkels in het zuiden van het land zijn al meer dan 100 jaar een begrip. Welkoop franchise wordt op het platteland sterk vertegenwoordigd.

Oorspronkelijk bedienden zij een hoofdzakelijk agrarische klantenkring. Inmiddels weten voornamelijk consumenten ook de weg naar Welkoop te vinden. De formule vergeet echter niet haar agrarische roots waaraan zij haar natuurlijke autoriteit ontleent om vakkundig te adviseren over onder andere tuingereedschap, planten & zaden, dierenvoeding en -verzorging of functionele recreatie- en werkkleding.

Word franchisenemer bij Welkoop franchise

Welkoop Retail is een “full-service” franchiseorganisatie. Deze service bestaat uit gecentraliseerde inkoop, opslag en distributie, marketing en reclame, centrale facturering, automatisering, projectinrichting, commerciële winkelbegeleiding, opleidingen, etc. Het kantoor en distributiecentrum in Apeldoorn is er om de franchisenemers te ondersteunen. Er wordt hulp en advies geboden voor alles wat er bij het succesvol organiseren van een winkel komt kijken. Denk hierbij aan: category management, marketing en formule management. Natuurlijk is er ook professionele support op het gebied van HR en IT. Op die manier kunnen de franchisenemers van Welkoop franchise zich richten op waar het om draait: het helpen van onze klanten op de winkelvloer.Als u zich aangesproken voelt tot de formule, affiniteit heeft met de branche u als ervaren of bestaand ondernemer

geïnteresseerd bent in een eigen Welkoopwinkel, komen wij graag met u in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Ontvang gratis meer informatie over Welkoop

Meer informatie over franchisen bij

Welkoop

Recent bekeken formules