Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Onderdeel worden van ons team?

Wil jij werken met de grootste franchiseformules? Wij zijn op zoek naar een ondernemende accountmanager met ambitie!

Wie zoeken wij?

Onze ideale nieuwe collega herkent zich in het volgende profiel:

 • Je bent commercieel ingesteld en je bent geïnteresseerd in ondernemen;
 • Je hebt ervaring in sales en je beschikt over HBO denkniveau;
 • Je kunt werken in een dynamische omgeving, met jonge (de meeste dan) collega’s;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn;
 • Je bent fulltime beschikbaar (36 – 40 uur per week).
Wat houdt jouw functie in?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verstevigen van de relatie met bestaande relaties maar ook benader je prospects. Omdat het om strategische onderwerpen gaat communiceer je meestal op managementniveau met franchiseformules. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en ook de taal van de ondernemer spreekt. Daarnaast help je bij de organisatie van De Nationale Franchise Beurs en Het Nationale Franchise Congres, dit zijn grote evenementen die veel voorbereiding vergen. De werkzaamheden hiervoor lopen sterk uiteen: bepalen van het concept, marketing, locatie, overleg met de Raad van Advies, et cetera.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Ben je een vroege vogel? Dan begin je om acht uur. Kom je wat later op gang? Dan begin je een uurtje later. Eerst altijd even beginnen met een bak koffie of thee en bijpraten met collega’s over die goede film of de voetbalwedstrijd van gisteren.

Dan bespreek je met collega’s een idee over een belangrijke verbetering van de website. Vervolgens werk je je e-mail bij. Het ene moment moet je de directeur van Bruna mailen. Het andere moment stel je een rapportage op ten behoeve van een evaluatiegesprek met fit20. Om elf uur heb je samen met een collega een digitale meeting met de eventmanager van het hoofdkantoor van ABN AMRO over het franchisecongres.

Om twaalf uur stap je in de auto voor een lunchafspraak in Amersfoort met een startende franchiseformule. Vervolgens om half drie snel weer door naar Utrecht om een bijeenkomst bij te wonen van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Wat krijg je van ons?
 • Jonge en gezellige collega’s in het centrum van Apeldoorn.
 • Een informele en open werksfeer.
 • Een uitdagende functie waar je al je energie in kwijt kunt met véél afwisseling.
 • Een snelle manier om jouw netwerk uit te breiden met veel bekende bedrijven, meestal op management- of directieniveau.
 • Een salaris van € 2.500 tot € 3.850 excl. vakantiegeld, het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Secundaire voorwaarden: auto, telefoon, pensioen, bonus en veel plezier in je werk. Ook kun je desgewenst een cursus of opleiding volgen.
 • Mogelijkheden tot promotie en doorgroeien in functie.
Klinkt goed, maar wie zijn wij nou eigenlijk?

De Nationale Franchise Gids is hét franchiseplatform van Nederland. Met ons platform brengen wij ondernemers in contact met franchisegevers en vice versa. Onze leidende positie wordt versterkt door het organiseren van evenementen als Het Nationale Franchise Congres, De Nationale Franchise Beurs en onze relatiedag.

Wij werken in opdracht van ruim 140 (internationale) franchiseformules waaronder bekende namen als Anytime Fitness, Monkey Town, De Hypotheker, Domino’s Pizza, Ekoplaza, Bakker Bart, New York Pizza, Olympia Uitzendbureau, Livera, Bagels&Beans, De Beren, Kwalitaria, et cetera.

Wij zijn een klein bedrijf met een informele en prettige werksfeer. Alle medewerkers praten mee, wij bepalen gezamenlijk de te voeren strategie. Je bent daarom direct betrokken bij alle fases van het proces, van idee tot eindproduct. Als internetbedrijf houden wij ons dagelijks bezig met websites, nieuwsbrieven, Facebook, LinkedIn, Ads, zoekmachineoptimalisatie, WordPress en andere digitale communicatie. Wij gaan ervan uit dat plezier in het vak, humor en betrokkenheid tot een prettiger werksfeer en zo tot een betere kwaliteit zal leiden.

Solliciteren

 • Je persoonlijke informatie

 • Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
×