Ondernemen in het nieuwe jaar

Ga voor franchise

franchise wiki

Wilt u in het nieuwe jaar ondernemer worden? Dan is franchise wellicht een goede optie! Franchise is een hechte vorm van ondernemen waarbij efficiënte taakverdelingen en uniforme uitstraling naar de markt de basis is.

Ook in 2014 zijn franchiseformules op zoek naar nieuwe ondernemers. Op DeNationaleFranchiseGids.nl vindt u meer dan 850 franchiseformules van Nederland die op zoek zijn naar nieuwe franchisenemers. U kunt hier geheel vrijblijvend informatie opvragen van de franchiseformule(s) van uw keuze. Enkele tips waar u op kunt letten bij het kiezen van de juiste formule zijn:

  • Wellicht een open deur, maar zeker niet onbelangrijk: kies een franchiseformule die aansluit op uw interesse, passie en capaciteiten. Het is belangrijk dat u de branche, de business en de werkzaamheden waar de formule in actief is, echt leuk vindt.
  • Praat met franchisenemers over de kracht van de formule, de communicatie tussen franchisegever en franchisenemer, het dienstenpakket van de franchisegever, de resultaten van de franchisevestigingen, de organisatorische kwaliteiten van de franchisegeversorganisatie.
  • Laat u goed informeren over de marketingactiviteiten van de franchiseorganisatie. Hoge marketinginspanningen zijn vaak een indicatie voor succes.
  • Vraag bij meerdere formules informatie aan. Ook al gaat uw interesse niet uit naar een bepaalde franchiseformule, u bent dan beter geïnformeerd in de mogelijkheden. Dit geeft weer een positief signaal naar de franchiseformule waar u mee in gesprek gaat.

Wil u meer uitleg over franchise? Kijk dan op de pagina ‘Wat is franchise‘. Als u de mogelijkheden wilt weten van een bepaalde franchiseformule, start uw zoektocht dan op onze overzicht pagina.

Als u meer wilt weten over franchiseformules in een bepaalde branche, gebruik het menu om er heen te navigeren, of bekijk de mogelijkheden van franchisen op de pagina van dienstverlening, food, mode, non-food of wonen.

De Nationale Franchise Gids wenst u een gezond en ondernemend 2014!