Ondernemers gezocht! Selecteer uw branche:

Wilt u ondernemer worden? Verschillende franchiseformules zijn op zoek naar ondernemers.

Is ondernemen altijd al uw droom geweest? Nu kunt u deze droom nastreven en stap in de wereld van franchise. Verschillende franchiseformules zijn op zoek naar ondernemers voor bestaande én nieuw te openen vestigingen. Selecteer de branche waar uw voorkeur naar uit gaat en ontdek de formule die bij u past!

 

 

Zoek de franchise die bij je past

Er zijn meer dan 100 franchise formules op zoek naar ondernemers. Op onze website werken wij met branches. Deze branches categoriseren franchiseformules op basis van hun activiteit. Dit biedt vele voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen hiervan is dat je bijvoorbeeld geen sportschoolformules tegenkomt in de horecabranche en vice versa. Via de bovenstaande branches kan je gemakkelijk, per branche, op zoek gaan naar franchises. Weet je al naar welke franchise je op zoek bent? Gebruik dan de zoekbalk en type direct de franchise waarnaar je op zoek bent.

Zodra je de franchise hebt gevonden kan je via de oranje knoppen, op de pagina van de franchise, een aanvraag indienen. Onze dienstverlening is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zetten jouw gegevens door naar de desbetreffende franchise formule. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen om je van verdere informatie te voorzien.

Liever een bestaande franchisevestiging?

Ben je op zoek naar bestaande franchisevestigingen, die ter overname worden aangeboden? Dan kan je het beste kijken op de franchise ter overname pagina van onze website. Hier staan meer dan 80 franchisevestigingen te koop van diverse franchise formules. Op de franchise ter overname pagina kan je gemakkelijk per provincie vestigingen zoeken. Vervolgens kan je ook hier, via de oranje knop in contact komen met de desgewenste franchise.