Eventpage

Dit is de Eventpage

Ik heb alleen geen idee hoe dit er uit gaat zien. De volgende pagina-attributen zijn ingesteld:

  • Hoofd is Over ons (geen idee waarom, maar het kan)
  • Sjabloon is Event Page
  • Volgorde is 3

Uitgelichte afbeelding is het logo van Subway.

Dan gooi ik er ook nog maar een afbeelding bij in, omdat de ‘Uitgelichte afbeelding’ niet geladen wordt. Deze tekst staat trouwens in een shortcode (one_half). De afbeelding staat in de shortcode (one_last_half).

Lincherie foto

Wat gebeurd er eigenlijk als je shortcodes niet afmaakt? Deze tekst staat bijvoorbeeld in de one_sixt shortcode.
Deze ook, maar dan in een nieuwe.
En deze ook, máár, in de one_sixt_last. Dus eigenlijk mis je een paar one_sixt shortcodes.
En dom als ik ben, ik doe gewoon een nieuwe one_sixt achter de one_sixt_last shortcode. Omdat ik vind dat er toch nog een paar one_sixt shortcodes kunnen staan. Deze verwacht ik dan achter de rest, omdat er nog een paar plekken one_sixt plekken open staan.
Grappig, dat doet ‘ie dus niet. En als ik nou een one_half achter een one_sixt shortcode plak? Theoretisch zou hij dan achter de one_sixt moeten zetten…
En deze dan op een nieuwe regel. Maar dit is de one_half_last shortcode, dus als ik achter deze shortcode een niewue schortcode zet, moet hij dus op een nieuwe regel gaan beginnen.
En nu maak ik er lekker een potje van, omdat ik het niet meer snap. Denk ik. Deze tekst staat in de four_fifth shortcode. Boeyahh!

Dus wat hebben we geleerd van de shortcodes? Dat wanneer je _last gebruikt, en je zet een nieuwe shortcode er achter, dan zet ‘ie hem gewoon op een nieuwe regel, ook al heb je 3x 1/6 gebruikt. Als de laatste dan _last is, heb je eigenlijk een halve pagina gebruikt. Deze tekst staat trouwens niet meer tussen shortcodes. En omdat ik nog 1/5 pagina over heb, begint deze tekst er dan doodleuk achter. Omdat ik geen _last heb gebruikt! Of een br tag.

Quote Tom Barten: “Dit is een mooie website. Enkele punten gaan nog niet helemaal soepel. Maar dat trekken we wel weer recht!”

First-Formula-Logo_250x250

BOEM! Logo rechts (en koptekst 3):