Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Over ons

Werkwijze

Missie van De Nationale Franchise Gids is om kandidaat ondernemers in contact te brengen met franchisegevers en vice versa. Onze strategie is dat de kandidaat ondernemer optimaal moet worden geholpen.

Belangrijk is dat wij objectief en transparant werken. Dat is ook de aanleiding geweest voor de oprichting van De Nationale Franchise Gids. Alle franchiseformules van Nederland zijn vermeld op het platform. De kandidaat kan bij iedere formule informatie aanvragen, tenzij de formule ons heeft laten weten niet op zoek te zijn naar ondernemers. Van franchisegevers ontvangen wij een vast tarief, ongeacht het resultaat.

Voordelen voor de kandidaat hiervan zijn:

  • De kandidaat ondernemer is géén vergoeding aan ons verschuldigd.
  • De kandidaat voorzien wij zo uitgebreid mogelijk van alle informatie.
  • De kandidaat is ervan verzekerd dat wij geen ‘dubbele agenda’ hebben.

Wij ontvangen ook geen vergoeding van de franchisegever als een kandidaat via ons franchisenemer wordt. Wij beantwoorden vragen van kandidaten naar beste eer en geweten en zullen nimmer een kandidaat stimuleren om franchisenemer te worden van een bepaalde formule. Het is helemaal de beslissing van de kandidaat.

Omdat wij objectief werken zijn wij, ook niet onbelangrijk, verzekerd van een goede nachtrust: indien wij een ‘succes fee’ bij plaatsing van een kandidaat zouden ontvangen, ontkom je er niet aan om kandidaten te stimuleren franchisenemer te worden bij de betreffende klant. Mocht de franchisenemer vervolgens failliet gaan dan heeft dit vaak vergaande consequenties voor de ondernemer en zijn of haar gezin. Wij zouden ons in die situatie enorm schuldig voelen als die ondernemer op ons advies had getekend.

Voordeel voor de franchisegever

Omdat wij tegen een vaste vergoeding werken, worden alle klanten/franchisegevers gelijk door ons behandeld. Dit heeft tot gevolg dat rechtstreekse concurrenten van elkaar toch gebroederlijk bij ons klant zijn.

Google

Voordeel hiervan weer is dat dit extra veel franchiseformules aantrekt waardoor wij een groter aanbod te bieden hebben. Door dit grote aanbod neemt het aantal verwijzingen naar onze websites toe waardoor deze weer nog beter scoren bij Google.

Omdat wij werken voor zoveel opdrachtgevers zijn wij in staat om met vijf personen werkzaam te zijn voor onze kandidaten en voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij een hoog dienstenniveau bieden aan onze doelgroep.

Omdat wij full time met ondernemers en franchisegevers praten, hebben we flinke ervaring opgebouwd en weten wij wat er speelt in de markt. Ook franchisegevers vragen ons vaak om advies. Dat doen wij graag en ook dit is gratis. Vanwege onze objectieve werkwijze willen wij geen betaald advieswerk leveren, hoe verleidelijk het soms ook is. Wij zijn ook niet gelieerd aan een adviesbureau. Wel helpen wij u graag, volkomen vrijblijvend, op weg. Hebt u dus een vraag aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Mochten wij uw vraag niet afdoende kunnen beantwoorden dan verwijzen wij u graag door naar een specialist.

Ons team

 

Tiago Jurgens - De Nationale Franchise Gids

Tiago Jurgens

Chef blije klanten

Voetballen en (vlieg)vissen.

 

 

Eva Jansen

De creatieveling

Koffieliefhebber en houdt van de zomer.

 

 

 

Sophie ten Bosch

Projectmanager

Houdt van bakken en reizen.

×