Papa John’s zoekt ondernemer voor vestiging Tilburg

Papa John's vestiging Tilburg
Papa John’s Tilburg

Voor de Papa John’s vestiging in Tilburg is de formule op zoek naar een franchisenemer. Het gaat om een al bestaande vestiging. Lijkt het je leuk om een eigen vestiging te leiden of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie over de vestiging in Tilburg of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Papa John’s Franchise

Papa John’s is in 1984 opgericht in de USA en er zijn momenteel meer dan 5000 winkels in meer dan 45 internationale markten. De franchiseformule groeit sneller dan ooit. Het eerste pizzarestaurant in Amsterdam werd geopend in 2016 en binnen een jaar volgden nog 4 restaurants in Amsterdam en 6 elders in het land. Inmiddels heeft Papa John’s al 30 winkels geopend en willen zij nog verder groeien. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Bent u geïnteresseerd in het openen van een Papa John’s-Franchiselocatie in uw woonplaats en wilt u ondernemer worden met behulp van deze prachtige formule? Vraag dan direct informatie aan.

Hoe ziet ondernemen bij Papa John’s er uit?

Waar is Papa John’s naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemers die graag in teamverband werken.
Catering- of Retail ervaring is wel een pré maar geen vereiste, sociale vaardigheden zijn daarentegen van groot belang. Momenteel opent Papa John’s franchise vooral vestigingen in drukbezochte locaties in de grotere binnensteden. Het plan is om vanuit deze steden door heel Nederland te groeien, met een doelstelling van 100 vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.
De formule is op zoek naar ondernemers met een hands-on-mentaliteit die graag volledig meewerken in de vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en medewerkers zijn.

Wat biedt de Papa John’s franchise?

Papa John’s is een harde franchiseformule. Zij bieden u de mogelijkheid om deel uit te maken van een snelgroeiende formule. Voor de jaarlijkse kosten die u afdraagt, ontvangt u training, ondersteuning bij de marketing, advies en begeleiding. Bovendien worden enkel de beste apparatuur en ingrediënten gebruikt.

Ontvang gratis meer franchise informatie over Papa John’s!