Specials


Whitepaper: hoe kom ik aan franchisenemers?

Datum:

Een paar maanden geleden publiceerde De Nationale Franchise Gids een whitepaper over hoe franchiseformules hun wervingsproces zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Uit onderzoek van De Nationale Franchise Gids is gebleken dat geïnteresseerde kandidaat franchisenemers vaak onjuist of te laat geïnformeerd worden door franchiseformules. “Door een…
▶ Lees meer…


Van jong en zonder werk naar een Kwalitaria avontuur

Datum:

Stel je bent twee beste vrienden, je werkt allebei in de horeca en komt allebei zonder werk te zitten. Dan kun je bij de pakken neerzitten of je gaat aan de tekentafel zitten en start samen een eigen onderneming. In de horeca, ondanks de coronacrisis….
▶ Lees meer…


Christel Teeuwen (Primera) bij Het Nationale Franchise Congres 2020

Datum:

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de retail en Primera kent Christel alle ins en outs van de formule. Begonnen als hoofd marketing staat ze nu mede aan het roer van de Primera Coöperatie als Formuledirecteur. Zij zal aanschuiven tijdens het tafelgesprek van Het Nationale…
▶ Lees meer…


Bij de ondernemer op de werkvloer: Fam. Eckhardt – Doppio Espresso Maassluis

Datum:

Het was feest in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis op zaterdag 8 april 2017. Familie Eckhardt vierde de officiële opening van Doppio Espresso Maassluis, samen met de bezoekers van het winkelcentrum. Stella (45) en Steph (48), samen met hun drie dochters Daphne (22), Jet (20) en…
▶ Lees meer…


De markt groeit en New York Pizza groeit mee

Datum:

‘Er komen volop kansen in de grote steden’ New York Pizza blijft in een opmerkelijk tempo groeien. In 2019 kwam er opnieuw een twintigtal vestigingen bij van de Nederlandse pizzaformule. “Als we zo door blijven groeien, hebben we binnen enkele jaren 300 vestigingen”, vertelt Steffen…
▶ Lees meer…


Door en door Kvik: van franchisebegeleider naar franchisenemer

Datum:

Hans Zevenbergen (54) is franchisenemer bij keukenformule Kvik. Sinds twee jaar runt hij met veel succes en plezier de Kvik vestiging in Barendrecht. Hans: “Twintig jaar geleden werkte ik bij Brugman Keukens, als vestigingsmanager. Ik heb eigenlijk altijd al ‘in de keukens’ gezeten. Daar heb…
▶ Lees meer…


ga naar oudere nieuwsberichten

Zoeken

Gebruik deze zoekfunctie om het gehele nieuwsarchief te doorzoeken

Categorieën

Archief