Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Uitnodiging: bezoek de grootste Europese franchisebeurs in Parijs

Op zondag 19 en maandag 20 maart a.s. organiseren LXA Advocaten en De Nationale Franchise Gids een bezoek aan de franchisebeurs in Parijs. Deze beurs is met meer dan 500 standhouders de grootste franchisebeurs van Europa met deelname van veel buitenlandse formules. Het is de ideale gelegenheid om geïnformeerd te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van franchise, om nieuwe initiatieven te bekijken en natuurlijk om uw netwerk uit te breiden.

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

• Zondag 19 maart: inchecken hotel, 16 uur: fietstour door Parijs, aansluitend borrel en uit eten
• Maandag 20 maart: bezoek aan de franchisebeurs, vrij in te vullen. Er is een master franchise summit is van 9.30 tot 10.40 uur en de beursdag wordt afgesloten met een borrel.

De fietstour staat onder leiding van een Nederlandstalige gids, duurt twee uur en voert u niet alleen langs de bekende highlights van Parijs maar ook langs interessante winkel- en horecaconcepten in Saint-Germain des Prés, Boulevard Haussman en Mont Martre.

Suggestie voor hotels: deelnemers hebben kamers geboekt bij Hotel Minerve en bij Art Hotel Paris Quartier Latin
Suggestie voor reis: NS International Parijs

Zowel de fietstour als de business badge voor de beurs worden u aangeboden door LXA Advocaten en De Nationale Franchise Gids.

Franchise Expo Parijs