Webinar innovatieve digital marketing oplossingen voor franchise- en dealerorganisaties

Datum / Tijd: 1 april, 11 uur
Tijdsduur: 1 uur
Deelname: Gratis
Op donderdag 1 april om 11 uur wordt er speciaal voor franchisegevers een webinar over innovatieve online marketing georganiseerd door online marketing bureau Happy Idiots. Deelname is gratis.

Als franchise- of dealerorganisatie wilt u voorop lopen op het gebied van (online) marketing. Liefst werkt u vanuit een centraal aangestuurd en gestandaardiseerde aanpak voor al uw franchisenemers. Tegelijkertijd zet u de sterke regionale functie en bekendheid van diezelfde lokale ondernemers in om de resultaten van de campagnes te optimaliseren. Happy Idiots heeft verschillende innovatieve digital marketing oplossingen voor franchise- en dealerorganisaties ontwikkeld en met succes ingezet. Door de combinatie van creatieve en technische oplossingen weten zij vanuit een centrale online marketing aanpak, maximale resultaten te behalen voor de franchisegever en -nemers.

Tijdens deze inspiratiesessie vertellen zij meer over de aanpak die wordt ingezet voor opdrachtgevers als Luxaflex, Shimano en Pets Place. Hoe wordt bijvoorbeeld geautomatiseerde personalisatie ingezet om de beste resultaten uit de verschillende online kanalen te halen (Google, Facebook, Display, etc)? En hoe kun je data insights combineren met de regionale marketingkracht van de franchisenemers?

Laat u of een van uw collega’s zich (kosteloos) in een uur tijd inspireren. Meld u nu aan!