Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Budget Home Store

Budget Home Store zoekt franchisenemers!

Franchisenemers voor ons concept gezocht voor diverse plaatsen in Nederland en België.

Budget Home Store is het betaalbare woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens.

Budget Home Store (BHS) is een onderdeel van VME Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen onder andere een groot aantal zaken die u als franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren en aangezien VME u als franchisenemer op veel fronten ontzorgt, heeft u alle tijd voor uw klanten en mederwerkers. Daarbij opgeteld een actieve franchisenemer, die binnen de vastgestelde assortimentsbreedte, inspeelt op de lokale behoefte van zijn vestiging c.q. klanten. Typisch BHS!

Budget Home Store: Bewust Betaalbaar!

Budget Home Store biedt het beste aanbod in een optimale prijs/kwaliteitsverhouding met een zo hoog mogelijke directe beschikbaarheid.
Budget Home Store bereikt haar consumenten door een omni-channel aanpak waarbij een landelijke dekking van fysieke winkels wordt gecombineerd met een krachtige online aanwezigheid.

De merkidentiteit van Budget Home Store:

 • Beste Deal!
 • Voor elke stijl, voor elk budget!
 • Wonen voor gewoon gezellige mensen!
 • Bewust Betaalbaar!
 • Beter en Goedkoper!
 • Wat je ziet dat krijg je ook!
 • Trendvolgend, betaalbaar alternatief
 • Voor elke kamer in het huis

Budget Home Store bestaat sinds 2006. Op dit moment heeft de woonretailer 14 vestigingen verspreid door het land en een online webshop. Budget Home Store heeft één uniforme uitstraling volgens het ‘Budget Home Store Huisstijlhandboek’. Het huisstijlhandboek voorziet altijd in een up-to-date uitstraling van deze prachtige formule. Budget Home Store biedt 2 formats van haar concept aan; Budget Home Store XL en Budget Home Store XXL. Ongeacht het format hebben de stores tezamen met online een identieke uitstraling.

Voor de bepaling van de vestigingsgrootte wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse data; grootte marktgebied, concurrentie, plaats van de vestiging. De grootte van Budget Home Store vestigingen kan derhalve wisselen, afhankelijk van bovenstaande factoren. De Budget Home Store uitstraling moet echter identiek zijn, het assortiment is grotendeels uniform en kunnen we lokaal aanpassen aan lokale klantbehoeften. U kunt bijvoorbeeld denken aan steden waar mensen meer in appartementen wonen dan op het platteland. Dat zal resulteren in een lokaal aangepast assortiment met meer producten voor de klein wonende consument. Van het grootste belang is dat de consument altijd het Budget Home Store gevoel moet krijgen als hij/zij een Budget Home Store vestiging binnenkomt.

Budget Home Store zoekt in franchisenemers:

 • Ondernemers die voor een onuitwisbare klantenbeleving kunnen zorgen
 • Ondernemers die commercieel zijn en servicegericht
 • Leiders die van hun medewerkers een top verkoopteam kunnen smeden
 • Leiders die het goede voorbeeld geven

Heeft u interesse om een vestiging van Budget Home Store te openen? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Budget Home Store

Meer informatie over franchisen bij

Budget Home Store

Recent bekeken formules

×