Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij I-KOOK

In 2002 richtten broers Jaap en Roel Oostra Keukenspectrum Groep op. Met als doel om zich te onderscheiden van de bestaande keukenzaken, die met weinig respect met hun klanten omgingen. Met de waarden vertrouwen, integriteit en respect groeide dit uit tot een groot succes. Op de dag van vandaag zijn er meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK franchise en KeukenCoach.

I-KOOK franchise is een eigentijdse en oprechte formule met als missie: Voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding met als uitkomst een unieke, kwalitatieve en betaalbare keuken. De uitgangspunten van toen vormen nog steeds de basis voor de laatst geopende winkels: gewoon eerlijk zijn zonder onnodige opsmuk en altijd voor de beste prijs!

I-KOOK franchise als onderdeel van Keukenspectrum Groep

De Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door de korte lijnen en het verlenen van een zeer uitgebreide dienstverlening. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking, administratie tot aan centrale ICT diensten, trainingen en inkoop. Alle ingrediënten om de ondernemende specialisten te laten schitteren.

Jouw rol als Franchisenemer

Als franchisenemer van I-KOOK franchise ben je deel van een hecht en enthousiast team. Je hebt een grote invloed op het succes van onze unieke formule. Wij hechten veel waarde aan een goede klik tussen het merk en onze mensen. Eerlijkheid, vakkundigheid en zorgzaamheid is wat wij zoeken in ondernemers:

  • Je beschikt over redelijke kennis over keukens in diverse segmenten
  • Je weet de klant iedere keer weer te verrassen en snapt volkomen wat goede service inhoudt
  • Leidinggeven en coachen ga jij niet uit de weg. Je wilt alles uit jouw team halen en ze optimaal laten presteren.
  • Lange termijn visie is iets waar je in gelooft

Het is van cruciaal belang om een uitgebreide kennisbasis te ontwikkelen voordat je de definitieve stap neemt. De organisatie zal je hierbij individueel ondersteunen, onder andere door middel van coaching en het mogelijk maken van een stageperiode.

Door de vrijheid die je krijgt kun jij je kracht op de juiste manier inzetten. Samen met Jaap en Roel Oostra en de mensen om hen heen, vormt zich een team dat samenwerkt aan een solide plan waarin je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Financiering van je winkel

Wij verwachten dat je een basis hebt om te kunnen investeren. Indien nodig zullen wij je ondersteunen met de financiering van je winkel. Je wordt te allen tijde goed begeleid door I-KOOK franchise. We zijn in staat maatwerk te genereren.

Wij ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de belangrijke dingen

Vanuit ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel worden er veel taken uit handen genomen, zodat je je als ondernemer kunt focussen op groei. Wij ontzorgen je met:

  • Het verwerken en afhandelen van orders
  • Marketing- en communicatie activiteiten; zowel landelijk als lokaal
  • Training en opleiding van het team via de KeukenCoach Academy
  • Een volledig ingerichte winkel volgens de huisstijl van I-KOOK franchise

Natuurlijk heb je zelf ook een aandeel in bovenstaande punten, maar je kunt altijd vertrouwen op het stevige fundament dat in de afgelopen jaren is gelegd waardoor je je volledig kunt focussen op je klanten en het runnen van de winkel.

I-KOOK Tilburg

In de vestiging Tilburg staan circa 20 keukenopstellingen getoond volgens I-KOOK concept (voor een indruk zie de winkel in Barendrecht). De vestiging is in 2020 in eigen beheer van de Keukenspectrum Groep opgericht en is up-to-date. De ...

Non-food
Overnameprijs

€ 100.000 / € 150.000

Omzet

€ 2.000.000 / € 3.000.000 (benchmark)

Oppervlakte

500m²

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

I-KOOK Den Bosch

Deze vestiging is in 2019 duurzaam nieuwgebouwd in joint-venture met een lokale ondernemer. Er staan ruim 20 keukenopstellingen I-KOOK concept (voor een indruk zie de winkel in Barendrecht). De vestiging is sinds 2021, nadat de lokale ondernemer gezondheidsklachten ...

Non-food
Overnameprijs

€ 100.000 - € 150.000

Omzet

€ 2.000.000 - € 3.000.000 (benchmark)

Oppervlakte

500m²

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over I-KOOK

Meer informatie over franchisen bij

I-KOOK

Recent bekeken formules

×