Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij KeukenCoach

Word franchisenemer bij KeukenCoach

20 jaar geleden begonnen broers Jaap en Roel Oostra Keukenspectrum Groep als reactie op de weinig respectvolle manier waarop bestaande keukenzaken met klanten omgingen. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels zijn er meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. De Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een zeer uitgebreide dienstverlening en korte lijnen.
KeukenCoach is een compleet nieuw concept, gericht op de klant die goed weet wat hij voor ogen heeft en geadviseerd wil worden door een expert met vergaande vakkennis. Een klant die het ‘hart van het huis’ wil laten betoveren.

Jouw rol als Franchisenemer

Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en heb je een grote invloed op het succes van ons jonge merk. Een perfecte match met onze mensen en ons merk vinden wij heel belangrijk. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop en dit zoeken wij ook in ondernemers:

• Je hebt vergaande kennis over keukens in het midden- en hoogsegment
• Je snapt wat goede service bieden inhoudt, wat de klant verwacht en hoe je dit kunt overtreffen
• Je hebt de leidinggevende en coachende kwaliteiten om je team optimaal te motiveren en laten presteren
• Je gelooft in een lange termijnvisie

We willen ondernemers in hun kracht zetten. Daarom hebben wij geen in beton gegoten proces voor het openen van een franchisewinkel, maar vorm je samen met rasondernemers Jaap en Roel een team dat bouwt aan een solide plan, waarin jouw kwaliteiten maximaal worden benut.

Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en draagt jouw invloed bij aan het succes.” Mustapha Sarti, franchisenemer KeukenCoach Amersfoort.

Financiering van je winkel

Als franchisenemer wordt er verwacht dat je een basis hebt om te investeren. Het investeringsbedrag verschilt per grootte en locatie van de winkel. We helpen met het financieren van de winkel en brengen je in contact met verschillende kredietinstellingen. KeukenCoach zal je hierin goed ondersteunen en begeleiden.

Wij ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de belangrijke dingen

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de dagelijkse operatie, maar wil je je kunnen focussen op groei. De KeukenCoach winkels worden ondersteund door het servicekantoor, waardoor diverse taken uit handen worden genomen. Zo word je volledig ontzorgd als het aankomt op:

• Het verwerken en afhandelen van orders
• Marketingactiviteiten, zowel landelijk als lokaal
• Training en opleiding via de KeukenCoach Academy
• Een volledig ingerichte winkel volgens de huisstijl van KeukenCoach

Als ondernemer heb je natuurlijk inbreng als het aankomt op bovenstaande punten, maar je kunt altijd vertrouwen op het stevige fundament dat in de afgelopen jaren is gelegd bij Keukenspectrum Groep. Je kunt jouw kostbare tijd besteden aan het runnen van de winkel.

Ontvang gratis meer informatie over KeukenCoach

Meer informatie over franchisen bij

KeukenCoach

Recent bekeken formules