mijn franchisekansen
7 resultaten in Nederland
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Bakker Bart in Amstelveen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amstelveen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Best

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Best. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Bussum

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Haarlem

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leiden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Zoetermeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR